Smart med Matsmart

Innehåller annonslänkar för Matsmart

Hej hej

Nu börjar vi få ordning på rutinerna igen. Skriver inköpslistor, matsedlar, aktivitetsplanering osv. Hör ni till dem som slaviskt har Taco-fredag på schemat så kan jag tipsa om tacofest HÄR med tacoprodukter till rabatterat pris. 😉

Förutom Tacos kan man fynda lite av det mesta hos Matsmart, nyinkomna varor hittar ni HÄR och priserna är som vanligt 20-90 % rabatterat mot i butikerna. Snacks och godis, diskmedel och städartiklar, duschtvål och hundmat, drycker och barnmat, flingor och dressingar. En mix av allt och lite till.

I dag kör de dessutomHappy Hour 14-17.00! Så spana in och passa på och fynda. Och fri hemkörning på ordrar över 500 kr.

KRAM

  1. Sussi skriver:

    Jag har aldrig beställt från Matsmart innan men nu var jag in och såg att de har chokladrussin (!!!)
    Jag trodde inte de från SunMaid fanns längre.
    Det här gjorde min kväll! <3

    1. Vad kul 🙂 jag hittar alla möjliga produkter jag inte sett i butik där. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..