ANNONS

Superdealen – ta 2 betala för 1, ta 4 betala för 2 osv.

/

I samarbete med iDeal of Sweden

IMG_0384

Godmorgon!

Här ligger jag i morgonrock i sängen, kontoret just nu 🙂 Och på mobilen har jag dettaskal i dag, svag för prickigt och gillar särskilt lite oregelbundet prickigt om ni ser vad jag menar. I smaskigt pastelligt ljusrosa som matchar mitt övriga favoritkit.

IMG_0374

Ett laptopfodral, nya supersnygga quiltade magnetiska plånboksfodralet, en stilren rymlig plånbok (kan även användas som clutch med plats för mobilen i), det obligatoriska extrabatteriet (vi har alltid varsitt i väskan med oss) och något av det mest användbara jag vet – en 2 m lång sladd. Alla matchade i pastelligt beige/rosa nyanser.

Detta är mitt mobila kontor kan man väl säga och det jag packar med mig så jag kan jobba där jag är. Detta och en kamera. 🙂

IMG_0381
IMG_0377
IMG_0380
IMG_0375

Just nu har iDeal en superdeal – för varje produkt man köper får man en gratis på köpet HÄR!! Ta 2 betala för 1, ta 4 betala för 2, osv.

KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00