ANNONS

Hur man håller huden len och fri från döda hudceller

/

I samarbete med MayBeauty

IMG_0124

Heeej

I dag har jag en grym nyhet att presentera. Nämligen denna Body scrub från MayBeauty. Den består av kaffebönor och kokosolja som exfolierar och återfuktar huden så man slipper smörja in sig efter duschen. De små kornen peelar bort gamla döda hudceller effektivare än någon scrub jag testat tidigare!!

Scruben luktar såå gott. Jag är galen i kaffe-doft, att öppna en ny påse kaffebönor är bland det godaste jag vet i doftväg. Scruben doftar som en blandning mellan kaffebönor och chokladbollar typ. Obs smaka inte 😉

IMG_0136

Vid regelbunden användning ska den göra ärr, stretchmarks och utslag mindre synliga. Stimulerar blodcirkulationen (som ökar kollagenproduktionen). Jag använder den över hela kroppen men siktade främst på benen som alltid blir så torra och trista efter en sommar med sol och bad. Såg ut som en ödla innan!

IMG_0127

Fukta hyn noggrant och applicerat pulvret på hela kroppen. Massera in skrubben med cirklande rörelser. Detta var såå skönt, man riktigt känner hur den raspar och filar bort gammalt skräp och får igång cirkulationen (syns även på den röda färgen hehe). Ingen mesig skrub som knappt känns här inte. Riktigt rivigt skönt!

IMG_0137

Låt den sitta och torka 3-5 minuter och skölj sedan av den. Man blir genast len och mjuk över hela kroppen. Och benen blev som nya, inga ödleben längre 🙂

IMG_0165

Nu kan ni köpa denna till rabatterat pris med mitt erbjudande, ni får 30 % rabatt med koden victoriascrub HÄR! Ordinarie pris är 249 kr men ni får den för endast 174 kr!

KRAM

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00