ANNONS
Integritet på Tailsweep

Upp till 20 % på allt hos Nordicfeel

/

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

IMG_3702

Hej hej

Haft en riktigt urmysigt v a r m helg med familjen, har några barnvänliga restaurangtips i Stockholm jag tänkte tipsa om men det får bli i morgon. I dag kikar jag istället in med ett tips om Nordicfeels kampanj HÄR! Upp till 20 % på a l l t.

IMG_3703
IMG_3705

Olivia fick en ny parfym (Ariana Grande) när hon fyllde, den luktar sååå gott så jag snor den själv när hon inte ser 🙂 Som att gå på moln, typ så doftar den. Finns HÄR.

IMG_3706

Några prisvärda favoriter som alltid finns i min sminkväska som jag ska passa på att beställa är DENNA foundation (i färgerna 75 och 45 beroende på solbränna), en sån produkt jag får lite panik när den är slut. Och av alla mascaror jag provat är och förblir DENNA den absolut bästa. Och sist men inte minst älskar jag DETTA (färgerna 01 och 05).

KRAM

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00