ANNONS

Tant Grön och smarrigt bakverk

/

Innehåller annonslänkar

IMG_0199

Hej hej

Härligt med fredag va?? Jag har suttit med pappersarbete hela dagen (medan ugnen gick varm, fortsatte på tema saffran i dag) så det snurrar i huvudet men nu kom barnen hem och mamma och pappa på besök så nu tar jag helg. (Gjorde jag visst inte alls, nu är det snart 2 h senare och inlägget inte uppe än).

IMG_0188
IMG_0189

Var med Emelie på Tant grön och fikade häromdagen. Aldrig varit där faktiskt men det är ju så mysigt med såna här ställen! Särskilt i juletid, vet inte om det är öppet då? Hoppas.

IMG_0216
IMG_0214
IMG_0212

Blev kär i dessa kuddar, men de var rätt dyra så velade och velade och åkte hem tomhänt. Ångrade mig sen.

IMG_0203
IMG_0204
IMG_0207
IMG_0209

Fikade på den här goda bakelse/rulltårtan, måste provbaka denna! Hittat receptet så det får bli i helgen hoppas jag 🙂 Banan i bakverk är typ det bästa jag vet! Favoritbakelsen är sån där klassisk bananbakelse. Blev akut sugen på det nu, inte ätit på flera år tror jag?

IMG_0195

(Stickad tröja med piffig ärm HÄR , silkiga byxor HÄR)

Akut hungrig överlag, ska snart skrapa i hop mitt gäng (och hoppa ur mjukisarna) och gå hem till en grannfru. Ett helt gäng gräsänkor i dag så vi ska ses med barnen och äta indisk hämtmat. Mys!! Perfekt fredag känner jag.

Vad äter ni i kväll?? Alltid lika kul att höra!

KRAM

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00