ANNONS

Fröbröd och te (!)

/

DSC_9449

Godmorgon måndag!

Hoppas ni haft en riktigt skön helg. Vår har varit jättemysig och kändes ganska lång faktiskt. Micke kom hem från Prag i går kväll så nu är ordningen återställd igen. Sovit ovanligt bra när han var borta dock, brukar sova som en kratta och bli mörkrädd som en fågelunge. Börjar väl bli vuxen 😉

Fyllt på frysen med detta enkla fröbröd som jag brukar äta till frukost. Lågt i kolhydrater och himla gott. (recept HÄR)

DSC_9450

Vaknat upp med höstmotivationen med stort H! Haft lite dåligt med inspiration efter sommaren, varit mycket som snurrar i hjärnan privat som dränerat mig lite på energi men jag hoppas det löser sig snart. Har såå många goda rätter och grejer jag inte orkat blogga om men ligger och väntar och nu är jag pepp att ta tag i det så nu kommer det bli mycket gott här framöver! Håller på och provar läsartips för fullt också, såå kul!! Ska be om lite mer specifika ämnen också så kanske det är fler som sitter på nåt gott och skickar in. Återkommer om det.

DSC_0958

Ska koka mig en kopp te – det hör ni inte den här kaffe-lovern säga ofta va?? Men jag har slut på mjölk och kan inte dricka kaffe utan men te däremot dricker jag alltid svart och jag behöver en kopp av något varmt på här på morgonen så te får det bli. Var förkyld för nån vecka sen och då hittade jag ett gott koffeinfritt vaniljte  och ett med kanel/kardemumma/ingefära jag kan rekommendera. Det är typ bara när jag är förkyld eller har slut på mjölk som jag dricker te men det är ju faktiskt mysigt såna här ruggiga regniga mörka mornar. Skål 😉

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00