Planera mera

Innehåller annonslänkar

IMG_7375

Hej hej

Jag älskar att planera. Jag skriver listor efter listor över allt och inget, om det så är veckans mat som ska planeras, inköp, blogginlägg, aktiviteter, packning, hösten, hemmet. Ofta bland anteckningarna i mobilen men lika gärna på papperslappar över hela huset men allra helst i anteckningsböcker där man kan klottra, stryka och greja och hålla koll.

IMG_7380

Inför varje ny termin/årstid köper jag nytt, det går åt. Gillar särskilt denna varianten från Lagerhaus som inte har datum utan man kör en vecka valfri vecka.

IMG_7378

Matcha nagellack med penna är alltid en bra idé 😉 Pennor är viktigt, de ska inte (bara) vara snygga utan framförallt sköna att skriva med och ha bläck i snygg färg. Denna är min favvo av alla dessa anledningar.

Så mycket fint och coolt och smart och gulligt till kontoret/skolan HÄR. Dessutom köper jag ofta fredagspåsar och annat kul för presenter och dukningar här. Och DESSA och DESSA doftljusen är ett grymt budgettips på rea, doftar sååå himla gott.

Ska sätta mig och planera en middagsbjudning jag ska ha nu inför ett samarbete med. Kul! Men först ska jag skriva ner receptet på middagen vi fick hemma hos Ida på grannfru-kvällen i går, kika in snart igen!

KRAM

 

 1. Sabina skriver:

  Kan du inte länka direkt till den med veckodagar? Hittar inte den på deras sida.

 2. Läckert med matchande penna och nagellack;-):-)! Kanske för sent med ”kräftskive-tips”, men jag såg ett recept på ”kräftpizza” med färsk laxrom osv på toppen (verkade gott och också läckert) och jag såg när jag sökte att du inte har något recept på just ”kräftpizza” din blogg, men jag kan ha fel. Är du intresserad av receptet?:-)

  1. Klart jag är intresserad, låter spännande! 🙂 kram

   1. Tror jag skrev ner din e-mail vid tillfälle när du tidigare lade ut den på hemsidan…kommer fota av receptet och skicka, men annars kanske du kan skriva ner e-mailen här igen. Tack & kram 🙂

     1. Tack! Receptet kommer sen:-)!

 3. Helene skriver:

  Håller med älskar anteckningsböcker men har bara en penna, en mont blanc, älskar den så mycket!

 4. lena skriver:

  Hej jag bara undrar om du testat receptet du skrev om med kyckling och räkost som du hade fått på nätet ? häls lena

  1. Jajemen i går kväll! Så det kommer så fort jag hunnit redigera bilder och skrivit in det. Det blev SUPERGOTT!! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..