ANNONS
Integritet på Tailsweep

Planera mera

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Jag älskar att planera. Jag skriver listor efter listor över allt och inget, om det så är veckans mat som ska planeras, inköp, blogginlägg, aktiviteter, packning, hösten, hemmet. Ofta bland anteckningarna i mobilen men lika gärna på papperslappar över hela huset men allra helst i anteckningsböcker där man kan klottra, stryka och greja och hålla koll.

Inför varje ny termin/årstid köper jag nytt, det går åt. Gillar särskilt denna varianten från Lagerhaus som inte har datum utan man kör en vecka valfri vecka.

Matcha nagellack med penna är alltid en bra idé 😉 Pennor är viktigt, de ska inte (bara) vara snygga utan framförallt sköna att skriva med och ha bläck i snygg färg. Denna är min favvo av alla dessa anledningar.

Så mycket fint och coolt och smart och gulligt till kontoret/skolan HÄR. Dessutom köper jag ofta fredagspåsar och annat kul för presenter och dukningar här. Och DESSA och DESSA doftljusen är ett grymt budgettips på rea, doftar sååå himla gott.

Ska sätta mig och planera en middagsbjudning jag ska ha nu inför ett samarbete med. Kul! Men först ska jag skriva ner receptet på middagen vi fick hemma hos Ida på grannfru-kvällen i går, kika in snart igen!

KRAM

9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00