Fredagmorgon

IMG_1528

Heeeej

Åh så fredagspepp, solen skiner från blå himmel och huset ser ut som ett bombnedslag, haha. Lika glad för det är jag, springer runt här och städar för fullt, plockar och donar. Barnen fick skjuts till skolan i morse för det var så kallt, brrr. Täckjacka på och rattvärme. Själv tog jag nästan på mig mössan jag köpte i veckan också. Men bara nästan. Men är man snart-tonåring så fryser man visst inte..

IMG_1534

IMG_1515
IMG_1518
IMG_1521
IMG_1525

Började med att städa barnens rum (det ska de egentligen göra själva för att få sin veckopeng, men det får bli en fredagspresent från mig i dag :)) och ska fixa dem varsin fredagspåse strax som väntar när de kommer hem (även till Micke ;)). Och till mig själv ska jag köpa min en maffig fredagsbukett när jag städat klart, höstens första!

IMG_1535
IMG_1536
IMG_1539

Tvättmaskinen snurrar och jag ska strax ta tag i att duka bordet inför kvällens middagsgäster. Tippar på att det blir en sån där kväll när jag har papiljotter i håret fortfarande när gästerna kommer men vad gör det 🙂 Ska bli så trevligt! Men först ska jag ta tag i det här..

IMG_1516

Kikar in i nästa städ-paus med nåt gott tips åt er. Ha den bästa starten på dagen så länge!

KRAM

  1. Ibland är städat 😂😂😂😅

 1. Krista skriver:

  Roligt att få se lite före städande-bild också 🙂

 2. Åh vad fin jacka, vart kommer den ifrån? 😊

  1. Tack, zara (förra året tror jag) kram

 3. Anna skriver:

  De vita krokarna i hallen, var är d ifrån?

 4. Annika skriver:

  Kallt? Här i stan lever vi med sensommarvärmen och går till jobbet i bara tröjan.

  Glad fredag!!

  1. Nyvaken och morgonfrusen kanske, nu är det betydligt skönare 🙂 kram!

   1. Annika skriver:

    ..ni kanske är uppe med tuppen. Vi masar oss iväg vid åtta först 🙂

    Nu njuter vi av ännu en vecka med härligt väder. Sen ska jag ta fram mina gosiga stickade tröjor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..