ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kanske den härligaste kappan jag nånsin ägt

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1745

Heeej

Vaknade sååå mätt från i går. Helt galet. Borde kanske inte ätit upp resterna av bordsgrannens dessert också, det blev droppen.. Ni ska få menyn senare!

Jag såg att det är kampanj på ytterkläder på Ellos, upp till 40 %HÄR och då måste jag bara tipsa om DENNA. Alltså är det ultimata vinterkappan eller vad?? Lång så det inte blåser om benen, dragkedja på sidorna om man behöver mer svängrum, inte för tjock och bylsig utan ganska nätt och snygg passform. Denna kommer ju bo i i vinter. På riktigt! Som att gå runt i sovsäck typ 🙂

IMG_1747
IMG_1746

Sen beställde jag en ”finkappa”, tycker det är så snyggt med knytning a la badrock men kapporna brukar ju glida upp då och håller sig inte på plats men denna har 4-knäppning under så den sitter still och hur snygg krage? Så nöjd med denna! Finns HÄR i flera färger. Classy, stilren och skön kvalité som inte känns sladdrig eller billig i materialet.

IMG_1759
IMG_1774
IMG_1766

Ellos storlekar är ganska rymliga så velar ni mellan två storlekar skulle jag ta den mindre. Kampanj nu som sagt, på både ytterkläder och skor. HÄR  hittar ni.Nu ska jag hoppa i mjukisarna, slå mig ner med fötterna högt och en Bloody Mary i handen. Härliga lördag! Till middag blir det DETTA på önskemål av Micke. Pizza till barnen och övernattande kompis.

Äter ni nåt gott i dag?

Önskar er en skön lördagkväll! Och tack för alla rara kommentarer som trillar in <3

KRAM

12
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00