ANNONS

Gräddvit långkofta och Downton Abbey the movie

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1708

Hej hej

Har ni haft en skön helg? Berätta gärna vad ni gjort, alltid kul att höra. Ni är ju mina ”arbetskamrater” liksom.

I lördags var jag på bio med min mamma mitt på dan och såg Downton Abbey! Fullkomligt älskade den serien och filmen var bra tyckte vi! Mysig och sevärd. Fick mig att längta till jul (handlade dock inte alls om julen).

IMG_1712
IMG_1710
IMG_1718
IMG_1720
IMG_1722

Tipsar om denna gräddvita långkofta som jag hade på mig och bara älskar. Som att gå runt i den mjukaste filt och finns HÄR. Går att använda istället för kappa/jacka så här års och värmer skönt inomhus när det blir kallare. Sånt där material som nästan studsar när man går och inte det minsta stickig. (få kvar)

IMG_1678
IMG_1682

Bailey växer så det knakar, världens goaste, gladaste och mest sociala hund <3

IMG_1686
IMG_1688
IMG_1687
IMG_1698
IMG_1706

Funderade på att gå ut och äta på kvällen men var rätt trötta så det blev en bloody mary hemma och italiensk middag framför tvn och tidigt i säng. Tror jag somnade tidigare än Olivia och hennes övernattande kompis. Skönt! I dag startade vi dagen med en pw i skogen med grannarna innan frukost. Underbart väder (trots blåsigt) och underbar start på en skön i övrigt slö söndag. En sväng till dollarstore är det enda vettiga vi gjort tror jag (och jag vet inte om det var så vettigt) och nu ska vi strax äta pizza i sann söndagsanda. Galet sugen på en calzone med extra fyllning, räkor och bea. Och massa fefferoni. Är det nån som vet ett gott märke på såna så tipsa gärna, tycker vi provat alla vi fått tag i och inga smakar så där gott som pizzeriornas. Nån med pizzeria rent av som kan tipsa om ett märke kanske? Fortsätter på Fartblinda vi började se i går. Inte sålda än men det kanske kommer.

Ha en skön kväll!

KRAM

Ps) glöm inte att följa matplatsen på Facebook HÄR, där får ni massa goda tips! Klicka på gilla för att följa. Och tipsa/dela gärna så blir jag glad <3

58

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00