ANNONS

BH 90210

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1789

Hej hej

5 favoriter: fina mjukiskläder, godisskål med 90% lakrits, Olivia som sällskap, en tv-serie i sängen och inga tider eller planer att passa.

DSC_1403

IMG_1811
IMG_1815

Någon mer som ser nya Bevvan? Beverly Hills. BH 90210. Är inte helsåld än men jag vägrar ge upp, älskade Bevvan när det begav sig förr och vill så gärna att den ska vara bra. Olivia kikar med mig men har inte sett den gamla serien så det blir en del att förklara under tiden, rörigt värre är det med dubbla namn och trippla karaktärer etc. Ni som sett vet vad jag menar.

IMG_1782

Än har jag inte gett upp för hösten och börjat bära strumpor (annat än i träningsskor).

IMG_1783
IMG_1781

Mjukisbyxorna från Cubus har jag tipsat om tidigare, de finns  i flera färger (jag har de i svart och denna smaskiga färg också!). Verkligen ursköna och ändå snygga nog att gå ut i 🙂 Den puffiga skira långkoftan finns för 199 kr på H&M HÄR (säljs bara online), silkiga toppen under är Odd Molly och örhängen Lily & Rose.

IMG_1795
IMG_1798

Kråksparkar åt höger och vänster. Ovanligt många skönhetskliniker som hört av sig på sistone och erbjuder injektioner mot reklam, nån pik? 🙂

Ska strax försöka få barnen i säng i hyfsad tid och slå mig ner i soffan med Micke och en ost & charkbricka och se på kvällen Idol. Fler saker jag gillar himla mycket <3

KRAM

18
76

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00