ANNONS

Söndagsdeal!

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1452

Hej hej

Soooom jag fryser. Spenderat dagen vid fotbollsplanen då Sebbe spelat poolspel och lyckades ju få vinterväder här i Öret lagom till det. Typ 8 grader!! Så när jag kom hem tog jag en så lång dusch så varmvattnet tog slut och hoppade i mina varmaste mjukiskläder och svepte en skål med heta snabbnudlar. Ska toppa det med en kopp kaffe. BRRR!

IMG_1450

Påfyllt i sminkväkan och badrumsskåpet. Behöver ni något så får i i dag 20 % rabatt på ALLT hos Nordicfeel med koden MATPLATSEN20. Hela sortimentet hittar ni HÄR!

(Kan ej kombineras med andra rabatter & erbjudanden. Gäller ej value packs, Olaplex, Sensai, Kenza, Maria Åkerberg, The Ordinary.)

IMG_1448

Några prisvärda favoriter som alltid finns i min sminkväska som jag passade på att beställa är DENNA foundation (i färgerna 75 och 45 beroende på solbränna). Och av alla mascaror jag provat är och förblir DENNA den absolut bästa. Och sist men inte minst älskar jag DETTA (färgerna 01 och 05).

EFTERLYSNING: Skulle behöva något vårdande/mjukgörande för torra läppar. Tips??

KRAM

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00