ANNONS

Något gott med fläskfilé efterlyses!

/

Innehåller annonslänkar

IMG_2154

Hej hej!

Tack för alla tips om mjukgörande för läppar. Åkte raka vägen till apoteket och köpte Decubal som såå många tipsade om (skrivit ner alla andra tips också).

(Tackar även för de 300 tips jag fick om hur man hackar/skär lök utan att gråta som ett vattenfall, HÄR hittar ni alla under panda-bilden om ni vill läsa.)

IMG_2151

Var med min granne Em och fixade nya naglar i går, blev knalligt hallonröda. Smaskigt! Älskar färg på naglarna. Gav upp inför hösten och köpte strumpor. Lite roligare glittrande att ha vid festligare tillfällen, ett par urtvättade svarta bommulssockor höjer inte direkt en outfit.

IMG_2157

Köpte ett par icke stretchiga mom-jeans. (DESSA) Har aldrig ägt ett par – vet inte om jag gillar? Ska prova dem under dagen och se om jag behåller dem. Tycker det ser coolt ut på andra men jag såg kanske mest ut som en mom? Är ni mom-jeans-fans?

IMG_2158
IMG_2160
IMG_2161

Lite annat smått och gott varav det jag egentligen letade efter var ett par ljusa skor med klack.

IMG_2149

(Långkofta HÄR, fick komplimanger hela dagen på vift – så kul när man tar sig tiden, jag är själv för dålig på sånt.)

IMG_2153

Åkte förbi Robertsson och fyllde på kylen. Fäskfilé, hel fläskkarré, blandfärs och nötfärs. På veckans meny står bla tacos (i går), plommonspäckad fläskkarré (idag), pannbiff med lök och något med fläskfilé. (Sen står där även räksallad, pannkakor, halloumicarbonara och fisk under knaprigt täcke, några till lunch och några blir middag). Men den där fläskfilén vet jag inte vad jag ska göra med, har ni några goda recept att dela med er av? Tipsa gärna! (kommentera eller maila mig på victoria@matplatsen.net)

Img 1664.jpg

IMG_2163

Mitt sällskap just nu: Nyhetsmorgon. Mitt sällskap vid matlagning på kvällarna: Efter fem. Dock inget fan av Efter tio men det verkar jag vara ensam om?

TRE grader ute just nu. Brrr. Ska koka mig en kopp te och sen blir det favoritfrukosten just nu:

Img 1626 1.jpg

Rysk yoghurt, keso, jordnötssmör, honung och färska bär. Beroendeframkallande och mättande.

KRAM

49

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00