ANNONS

Lite smått och gott och matsmart

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1436

Hej hej

Inte bara det att det är klimatsmart (minska matsvinnet!) och billigt (20-90 % billigare), det finns ju så mkt kul och gott hos Matsmart som man kanske inte hittar i sin matbutik. Sortimentet varierar hela tiden, ni hittar det HÄR.

Beställde mest choklad och kakor sist 🙂 Så här inför julgodisbak etc så brukar jag bunkra upp med olika chokladkakor, godis och bakprodukter billigare.

IMG_1440
IMG_1441

Lindt gör absolut godaste chokladen tror jag!? Saknar fortfarande en chokladkaka med bananfylling/smak – är det nån som sitter på ett tips om en sån så blir jag överlycklig!! (Lindt hade en för några år sen som tyvärr inte finns kvar, kan drömma om den ibland!)

IMG_1442

En läsare tipsade om dessa chokladrussin från Sun maid, mmm så galet goda!

Crustader eller DESSA har jag alltid i skåpet för oväntat besök/tilltugg att svänga ihop snabbt. Så goda med en klick svampstuvning, testa det! (ca halva priset på dessa mot i butik)

IMG_1438

Och de här kunde jag ju inte motstå, Micke gillade dem dock mer än barnen 😉

IMG_1433
IMG_1435

Kika in HÄR om ni hittar något ni ändå tänkt köpa så kanske ni kan göra ett klipp och samtidigt hjälpa till att minska matsvinnet.

KRAM

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00