Lite smått och gott och matsmart

Innehåller annonslänkar

IMG_1436

 

Hej hej

Inte bara det att det är klimatsmart (minska matsvinnet!) och billigt (20-90 % billigare), det finns ju så mkt kul och gott hos Matsmart som man kanske inte hittar i sin matbutik. Sortimentet varierar hela tiden, ni hittar det HÄR.

Beställde mest choklad och kakor sist 🙂 Så här inför julgodisbak etc så brukar jag bunkra upp med olika chokladkakor, godis och bakprodukter billigare.

IMG_1440
IMG_1441

Lindt gör absolut godaste chokladen tror jag!? Saknar fortfarande en chokladkaka med bananfylling/smak – är det nån som sitter på ett tips om en sån så blir jag överlycklig!! (Lindt hade en för några år sen som tyvärr inte finns kvar, kan drömma om den ibland!)

IMG_1442

En läsare tipsade om dessa chokladrussin från Sun maid, mmm så galet goda!

Crustader eller DESSA har jag alltid i skåpet för oväntat besök/tilltugg att svänga ihop snabbt. Så goda med en klick svampstuvning, testa det! (ca halva priset på dessa mot i butik)

IMG_1438

Och de här kunde jag ju inte motstå, Micke gillade dem dock mer än barnen 😉

IMG_1433
IMG_1435

Kika in HÄR om ni hittar något ni ändå tänkt köpa så kanske ni kan göra ett klipp och samtidigt hjälpa till att minska matsvinnet.

KRAM

 1. Therese skriver:

  Testa barebells nya bar med banansmak 😊

 2. Therese skriver:

  Tips! Bubs (dom som gör döskallar) har en choklad med banan och kolafyllning. Köp den om du inte hunnit göra det. Dock ljus choklad men banansmak🙂

  1. Oj hur kan jag ha missat den!? Måste leta reda på! Tack för tips. Kram

  1. Petra skriver:

   Åh, ja, den! 🙂 Bubs. Gillar inte banan med choklad annars, när det gäller i ”godis”-form men den…åh, den var farligt god. Köpte en hel låda på Matsmart förra sommaren och den försvann i ett nafs.

 3. Helena skriver:

  Men alltså, banangodis? Stort ÖRK på det, nästan kräkvarning! Ha, ha! Tänk så olika smak man har! Jag skulle aldrig kunna köpa på mig godis, så där, och ha liggande i skåpet. Försöka, ha liggande i skåpet, är mer rätt att skriva. Skulle ta slut vääääldigt fort…😮

  1. Haha äääälskar banansmak! Men äter ytterst sällan vanlig banan. Skumgodisar går däremot bort.. kram

 4. Mia skriver:

  Hej,
  Testa chokladen från Malmö choklad (tror den heter så) oväntat så köper jag den från HM home. Den jag alltid köper är sea salt 70% Lite bra för lilla figuren med.
  Hälsningar Mia

 5. Ååååh jag minns en chokladkaka som fanns för längesedan … typ som plopp fast med banansmetsfyllning .
  😜😋

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..