ANNONS

Tips på snabblagad god köttfärssås och tillbaka till gymmet

/

DSC_8355

Hej hej

Här kommer ett snabbtips på supergod smakrik köttfärssås på ett kick. Genvägar är heeelt ok ibland, särskilt när man har bråttom. Brukar använda denna pastasås och blanda med ett paket (500 g) stekt köttfärs. Barilla Classico italiensk tomatsås.

DSC_8351

Blir supergod smak av denna och enklare kan det nästan inte bli! Servera med nykokt pasta och strö över rikligt med parmesan (eller ketchup), tadaaa. Behöver inte alltid vara så avancerat och fancy pancy.

Tips. Väldigt gott att använda rester av just denna till varma mackor eller på pizza!

I morse drog jag på mig träningskläderna för första gången sen juni. Vad hände?? Jag som hade sånt flow i våras och gick på pass på Campusgymmet här i krokarna fler ggr i veckan, men det är lite det som är mitt problem – blir jag avbruten så har jag svårt att ta upp tråden igen för jag är så himla bekväm och lat av mig. Sommaren kom i vägen 😉 Får jobba med det, det var ju så himla härligt att vara inne i träningsflowet. Till hjälp har jag faktiskt en PT några timmar nu, hade konsultation i morse och passade på att ta en 5 km PW på löpbandet efteråt. Inte vågat mig in i gymmet förut så det var ett steg i rätt riktning bara det 🙂 Får återkomma med hur det går. Men planen är piggare, starkare och bättre hållning (och flås) framöver. Nån som testat PT? Vad har ni för erfarenheter?

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00