Tips på snabblagad god köttfärssås och tillbaka till gymmet

 

DSC_8355

Hej hej

Här kommer ett snabbtips på supergod smakrik köttfärssås på ett kick. Genvägar är heeelt ok ibland, särskilt när man har bråttom. Brukar använda denna pastasås och blanda med ett paket (500 g) stekt köttfärs. Barilla Classico italiensk tomatsås.

DSC_8351

Blir supergod smak av denna och enklare kan det nästan inte bli! Servera med nykokt pasta och strö över rikligt med parmesan (eller ketchup), tadaaa. Behöver inte alltid vara så avancerat och fancy pancy.

Tips. Väldigt gott att använda rester av just denna till varma mackor eller på pizza!

I morse drog jag på mig träningskläderna för första gången sen juni. Vad hände?? Jag som hade sånt flow i våras och gick på pass på Campusgymmet här i krokarna fler ggr i veckan, men det är lite det som är mitt problem – blir jag avbruten så har jag svårt att ta upp tråden igen för jag är så himla bekväm och lat av mig. Sommaren kom i vägen 😉 Får jobba med det, det var ju så himla härligt att vara inne i träningsflowet. Till hjälp har jag faktiskt en PT några timmar nu, hade konsultation i morse och passade på att ta en 5 km PW på löpbandet efteråt. Inte vågat mig in i gymmet förut så det var ett steg i rätt riktning bara det 🙂 Får återkomma med hur det går. Men planen är piggare, starkare och bättre hållning (och flås) framöver. Nån som testat PT? Vad har ni för erfarenheter?

KRAM

 1. Marie skriver:

  Å så mkt smaskigt!

  Apropå träning själv är inne på andra månaden med Olga Rönnbergs team ”mamma fitness”- Pt online jag har kostrådgivare oxå men det får man välja om man vill:) har aldrig känt mig intresserad av styrketräning förut (mest gillat dans o gruppträningar) men nu:)- ja är fast 💪/ Må så gott 🌸

 2. Ann skriver:

  Jag har haft PT sedan mars i år, det absolut bästa jag har gjort. Jag har inte tränat sedan jag var i tonåren och nu behövde jag verkligen komma igång.
  Jag har blivit mycket starkare, har inte ont i rygg eller knän. Längtar efter träningspassen, det är så skönt att vara helt slut och veta att man har maxat träningen. Mitt bästa tips är att ha ett duopass, jag tränar tillsammans med min dotter och vi har en suverän PT som peppar på ett positivt sätt och lägger upp träningarna med olika övningar som skulle vara svårt att komma på själv. Det är värt de extra kronorna det kostar, det ger så mycket mer tillbaka.

  1. Härligt att höra, låter verkligen som en bra investering för dig/er! Kram

 3. eva skriver:

  snälla…….gör det du mår bra av o ha inga måsten…..vi alla behöver lagom av allt o det är det som gör oss friska i själen…då kommer även kroppen….för en sak jag lärt mig är att allt eftersom åren passerar är att det viktigaste är att insidan är ok…..då kan vi njuta av hela oss o då ta allt det andra …..träningshysteri är bara en fasad…..som hetsar och gör oss instabila…..livet ska njutas,levas,på ett stabilt sätt

 4. Annika skriver:

  Vill sååå gärna testa pt för bygga styrka. Är värd den utgiften på mig själv. Får se om jag unnar mig när min favorit är åter från mammaledighet.

 5. Amelie skriver:

  Min erfarenhet är att man blir ruinerad av en PT. Mycket dyrt i längden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..