ANNONS

För att det är freeeeedag

/

Innehåller annonslänkar

IMG_2325

Godmorgon fina ni! 

Hoppas ni vaknat på bra humör, glada i hågen över att det är freeeedag. Här är mörkt och burrigt så det känns som mitt i natten men vad gör det 🙂 Sitter med en ansiktsmask (DENNA, favoriten – både doften som påminner om jultider och resultatet, blir mjuk som en babyrumpa av denna).

IMG_2328

Fredagar = frukost på sängen för barnen efter önskemål. Älskar att köra fredagskänslan från start och barnen med! Det blir alltid lite extra glatt humör och stämning om fredagmornarna. Har en plan att gå upp liiite tidigare också för att få mer tid och mindre stress men det är svårt, haha. Snoozar och snoozar tills det blir bråttom. Jaja, nytt försök nästa fredag.

IMG_2323

Har nog inte visat det nya soffbordet jag köpte. Det blev iallafall perfekt i vårt lilla allrum på övervåningen, supernöjd. (Det är DETTA).

IMG_2314

Beställde lite nytt smink i veckan. Läppstift och läppglans är jag smått besatt av. Helst i ljusa neutrala lite glittriga toner.

Glossigt läppstift HÄR ( i färgerna Steal the Shine och Topless) , guldglittrande lipgloss HÄR och sist men favoriten det ljusrosa glittriga glosset HÄR som luktar exakt som fox citronkola!!! (dessutom till 30 % rabatt).

IMG_2316
IMG_2318
IMG_2321

Bronzer kan man inte ha för många, DETTA prisvärda ger precis lagom solkysst färg så här om hösten.

IMG_2322

Har ni några roliga planer för helgen? Berätta gärna!

Vi ska till Stockholm över helgen, gå på Magnus Carlssons show i kväll, umgås med Åse & Daniel och äta gott och ha det bra.

KRAM

15
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00