ANNONS
Integritet på Tailsweep

Oktoberfest

/

Innehåller annonslänkar

IMG_2011

Hej hej

Och godmorgon lördag! Förra lördagen var vi på oktoberfest. Min första tror jag? Årets sista sommardag var det nog också med strålande sol och värme hela dagen. Började med lunch på tu man hand på Amici och åt en risotto med gratinerad hummer som var en av dagens. Hur gott!?? Micke tog en ceasarsallad med oxfilé (!), också väldigt god. Strosade på stan och njöt av varje minut i värmen.

IMG_2012
IMG_2014
IMG_2013

På kvällen kom Stina och Johan över för en sundowner på takterassen. Blev dock kallare när solen gick ner så klänningen byttes mot byxor innan vi for in till stan. Men tipsar ändå om klänningen för den är på kampanj HÄR nu och min favoritmodell, har den i blått också (som ni sett tidigare HÄR) den finns återigen påfyllt i alla storlekar så passa på! Verkligen fin och bekväm modell.

IMG_2016
IMG_2023
IMG_2022
IMG_2025

Sen var det alltså dags för Oktoberfest på Frimis! V i l k e t drag!! De flesta hade gått all in och klätt sig i Lederhosen och vad nu de där klänningarna kallas, kände oss lite trista i jämförelse. En hatt ingick dock i biljettpriset som tur var 😉 Och ett glas med en liter öl. Orkade knappt balansera glaset med en hand haha. Middagen var en kalvschnitzel såklart, kanske inte den godaste man ätit dock men helt ok med tanke på att det langades upp typ 400 st på löpande band. Kul uppstyrt med musik och grejer på scen men ljudnivån var utan dess like så tillslut hade vi skrikigt så mycket i försök att prata med varandra så vi nästan tappat rösten så vi gav upp och gick vidare för en sängfösare på stan och avrundade med varsin QP & Co på McDonalds då vi fortfarande var hungriga efter middagen 😉 Mycket rolig kväll!

IMG_2030
IMG_2036
IMG_2038
IMG_2047
IMG_2048

Ein prosit gick varm hela kvällen, till ringdans och armkrok och dansande på bänkarna till vakternas förtret. Vilken stämning ändå!

IMG_2058
IMG_2049
IMG_2059
IMG_2063

(Blusen är DENNA, 125 kr på rean och finns i en massa färger och mönster)

IMG_2069
IMG_2073
IMG_2078
IMG_2084

Kan vara världens torraste pretzel. När vi bröt en bit förvandlades den till ströbröd. Vi åt den ändå och beställde en till 🙂

IMG_2108

Fick byta arm tillslut, hehe.

Sen var det upp i ottan dagen efter för detta, ouch 😉

KRAM

2

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00