Snabba småpizzor

DSC_7053

Hej hej

Snabbt mellis eller snack framför fredags-tvn kanske. Vi har nästan alltid tortillabröd i någon storlek hemma och på dessa trollar man ju fram en pizza på nolltid. Antingen med all möjlig topping på eller så gör man ett gäng margaritas och ställer fram lite kalla tillbehör som man kan toppa som man vill med efteråt.

DSC_7048
DSC_7049
DSC_7052
DSC_7055
DSC_7053

Till helgen tänkt jag göra en variant på såna här små tortillabröd som förrätt och toppa med bresaolacarpaccio (DENNA ni vet). Kan ju bara bli magiskt eller vad tror ni?!

 

KRAM

  1. Hanna skriver:

    Mums!! Bresaola to die for!!

  2. Anna skriver:

    Vi är ute mycket och vandrar med våra barn och då är detta en perfekt lunch att göra på trangiakök! Vi viker dom dubbelt och lägger dom i trangia-stekpannan och gräddar på bägge sidor. Om man tar storlek medium får två st plats perfekt i pannan 😀 poppis bland både vuxna och barn!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..