ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vad gör man åt höst-hyn?

/

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej!

Här är det fullt ös i dag, var på Ica Maxi redan kl 8 i morse och kom därifrån nästan 2 h senare. Storhandling kan man säga 🙂 Har mycket som ska provlagas denna vecka, i helgen vankas det ett julbord! Resten av dagen är vikt åt kvitton och pappersarbete, snark. Ska i väg på ett möte på stan kl 13 dock så det blir en uppskattad paus 🙂

Bra kampanjer hos Nordicfeel i dag. Den oranga pumpkin enzyme mask ni ser på bilden har jag ju tipsat om en himla massa gånger, det är min favoritmask!!

Förutom 20 % på hudvård är det 15 % på makeup och annat kul, HÄR hittar ni alla rabatter.

Jag skulle behöva tips från ER, min hy (och hårbotten!) är nämligen som fnöske just nu!! Antar att det har med väderomslaget och ny årstid att göra och man ska ju byta krämer och hudvårdsrutin efter årstid har jag hört så nu vill jag ha era bästa tips när hyn blir så där torr och trist. Vad använder ni? Vad funkar bäst? Tack på förhand!

(Och tusen tack för alla gulliga hälsningar och fina kommentarer i inlägget där jag frågade hur länge ni följt bloggen, helt galet att ni hängt i så länge, många i 15 år! Det tar jag som de allra finaste komplimanger).

KRAM

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00