ANNONS

Förra helgen..

/

Innehåller annonslänkar

IMG_2960

Godmorgon!

Det är freeeeedag och ingen är gladare för det än jag tror jag. Dessutom skiner solen otippat (hann försvinna innan inlägget blev klart men ändå :)) och alla i familjen verkar vara på fredagshumör. Micke mötte jag faktiskt som hastigast lite yrvaket vid sovrumsdörren vid 5-nånting-snåret när jag varit uppe på toa (typ i sömnen) och han gick upp till jobbet, och hann med en fredagskram. Annars har han ju åkt till jobbet innan vi andra vaknar.

IMG_2964
IMG_2975

I kväll är jag själv med barnen, alla ska få precis vad de vill till middag tänkte jag. Kan bara inte komma på riktigt vad j a g vill ha. Vad är det godaste jag vet?? Har lagt en liten flaska champagne på kylning och outfiten blir antingen mjukiskläder eller klänning och lockar, båda mysigt på sitt sätt. Men just denna vecka har jag i princip bott i mjukiskläder och identifierbar frisyr så det vore kanske kul att piffa till sig lite för maximal fredagsfeeling. (Det slutar nog med mjukisarna hör jag, blev trött bara av tanken haha).

IMG_2961
IMG_2963

Förra fredagen startade jag med influencerfrukost på boulebar. Perfekt tillfälle att hoppa ur mjukiskläderna och träffa lite kollegor och utbyta idéer, tips och erfarenheter. Kul initiativ!  (Och jag ä l s k a r den där yoghurten de har, kan inte sätta fingret på vad det är men den är ljuvlig! Som att äta moln.)

IMG_2969
IMG_2977

Jag hade min nya kappa på mig, såå nöjd med den! Superskön kvalité och bra passform, finns HÄR. Bra budgettips som känns lyxig ändå! (Stövlar från Scorett, väska Louis Vuitton, solglasögon Twist & Tango, klänning H&M och mina favoritstrumpbyxor jag alltid får frågor om, det är DESSA i färgen mörkbrun). 

IMG_2987

På kvällen hade vi gäster och huset fullt men den middagen får ett eget inlägg sen med recept och drinktips. Lördagen spenderades med familjen, vi gick ut och åt på Cazanova. Firade lite och mer om det i ett eget inägg det med. Åt carpaccio till förrätt (slår dock inte bresaolacarpaccion jag brukar göra på långa vägar 😉 hehe) och ett mixfat att dela på till huvudrätt med oxfilé med vitlökssmör, kycklingfilé med ceasardressing, pestoslungad sallad med mozzarella och chevrebakad potatis med honung. Plus en bea och rödvinssås, måste alltid ha sås till maten. Ju mer ju bättre. Blev en salig mix kan man säga men mycket gott! Trevligt och barnvänligt avslappnat ställe (även om jag fortfarande tycker en barn-margarita för 85 kr st är i saftigaste laget på en barnmeny) om ni letar restaurangtips i Örebro.

IMG_3031
IMG_3044
IMG_3045
IMG_3061
IMG_3070
IMG_3071
IMG_3086
IMG_3088

Söndagens spenderades hos svärföräldrarna med söndagsmiddag men det har jag ju redan hunnit skriva om så det var ju inget nytt 🙂

Nu får vi se vad denna helg bjuder på!

KRAM

5
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00