Veckans höjdpunkter..

Innehåller annonslänkar

IMG_3186

Hej hej

Har ni hunnit hamna i fredagsstämning än? Jag ska ge mig i väg och köpa fredagsblommor, lite väl utvalt smågodis, popcorn och annat smått och gott strax. När barnen kommer hem (kort dag i dag) så ska vi hyra film och äta popcorn och maxa fredagskvällen redan från 14!

IMG_3194

Veckans hittills bästa dejt: middag på Makeriet med gamla kollegorna från Smultrongården, Helenaa och Camilla. Inte varit på Makeriet på länge men maten var riktigt bra, åt en fantastisk jordärtskockssoppa med choritzokräm till förrätt (ta den!) och röding med forellrom och burre blance till huvudrätt. Supergott. De andra åt musslor som tydligen ska vara väldigt bra här, jag tog mod till mig och smakade en. God smak absolut men fortfarande svårt för konsistensen. Men allra bästa var sällskapet. Och nej Helena och jag hade inte kommit överrens om outfit innan haha. (Min päls HÄR)

IMG_3200
IMG_3201

Födrinken var god men lite för blaskig för min smak. Föredrar små koncentrerade syrliga starka drinkar med riv i, som man smuttar på istället för dricker som saft 😉

IMG_3202
IMG_3210
IMG_3218
IMG_3220
IMG_3224
IMG_3229

Blus från rean HÄR!

Bra restaurangtips i Örebro, älskar lokalen och maten var grym. Lämpar sig bäst till vuxet sällskap. (Tror inte de har någon barnmeny men det ska jag inte svära på)

Veckans gosigaste: BAILEY! Alldeles nytvättad och sömnig här, somnade i armgropen. Kan vara världens gladaste hund!

IMG_3242
IMG_3245
IMG_3267

Tvärsomnat <3

Veckans mjukisar: DENNA rea-tischa (skön kvalité!) och DESSA mjukisbyxor. Älskar mjukiskläder 🙂 Bott i dessa hela veckan.

IMG_3160
IMG_3161
IMG_3163

Veckans nya smak: (försöker testa någon ny produkt eller livsmedel varje vecka) Honungs pomelo. Smaken beskrevs som söt men smakade som en trist grapefrukt utan sting. Torr och knepig konsistens. Nja, kanske fick ett måndagsex men det var inget som gick hem hos oss. Men den såg kul ut 🙂

IMG_3153
IMG_3154

Veckans bästa start på dagen: fredagen! Frukost på sängen = glada barn = mindre tjafs (kanske för att de äter på varsitt rum istället för tillsammans vid bordet hehe) = gladare mamma = gladare barn = ännu gladare mamma osv. Bra cirkel 🙂

IMG_3273

Häpp nu måste jag röra på mig så jag hinner ta min fredagsrunda innan vi tar helg! (Kom på exakt vad jag var sugen på, visar sen!!)

KRAM

 1. Emma skriver:

  Älskar din blogg och får alltid inspiration här, både av mat och kläder och upplevelser!
  Men, har inte hängt med ” från början”, skulle tycka det var intressant med ett inlägg om vad du gjorde innan du började blogga. Vad jobbade du med? Hur kom det sig att du startade bloggen?

  Hoppas du får en riktigt härlig helg!

 2. Annelie skriver:

  Åh honungspomelo är grymt gott! Skala varje klyfta så att du bara äter fruktköttet. Lite pilligt men såå värt det, mums!

 3. Lotta skriver:

  Snygga bruna boots på första bilden 👌 vilket märke är det?
  Önskar dig en underbar helg 😍 😘

 4. Pillan skriver:

  Apropå att du skrev gamla kollegor, vad jobbade du med innan du kunde försörja dig som bloggare? När började du med ditt eget på heltid?
  Ha en fin helg!

  1. Jag har haft mitt företag på heltid i 8-9 år (jobbade dock extra på Smultrongården när Sebbe föddes och Micke var föräldraledig hans första 6 månader). Innan det pluggade jag i flera år, jag läste till en kandidatexamen i rättsvetenskap/juridik och en magisterexamen i företagsekonomi/marknadsföring, jobbade som assistent på ett fastighetskontor och i receptionen på advokatbyrå, bodde i London och jobbade på cafe´/pub, startade eget vid sidan av och tillslut hade jag jobbat upp mitt varumärke och business så jag kunde livnära mig på det (efter ca 10 år) 🙂 Älskar mitt jobb! Kram och ha en fin helg

 5. Honungspomelo är supergott och vår absoluta favoritfrukt hemma hos oss! Ett tips är att välja en så tung frukt som möjligt när du står i affären och väljer. Sen måste du skala varje klyfta och ta bort hinnorna. Jag tycker att bästa säsongen för Pomelo brukar vara jan-mars. Så då kanske ni kan testa igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..