ANNONS

Kålrotsspagetti

/
IMG_8628

Hej hej

I matlådorna, köttfärssås med kålrotsspagetti. Sorry för trist bild men det blev ett snabbt foto i farten. Ville mest bara säga att kålrotsspagettin var ett jättegott substitut till pasta. Inte lika gott, det finns det inget som är 😉 men över förväntan och kommer göras fler gånger. Köpte färdig på påse från mataffären, går på nolltid att koka. Servera med favoritsåsen.

Krämig köttfärssås

400 g köttfärs
1 gul lök
smör att steka i
1 burk krossade tomater
1 1/2 dl vispgrädde
soja
1/2 kruka färsk basilika
1-2 vitlöksklyftor
salt & peppar

Hacka löken och bryn den och köttfärsen i stekpanna. Häll över i en kastrull och tillsätt krossade tomater och grädde. Strimla basilikan och lägg i. Pressa i vitlöken. Häll i lite soja, mest för färgens skull. Salta & peppra. Låt stå och puttra på spisen en stund och kör sedan några varv med stavmixern så det blir lite finfördelat men inte mer.

Snabbt vardagstips!

Blev en ledig dag i går men jag uppdaterar med en matsedel strax för de som vill ha lite inspo för veckan.

KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00