Lite nytt i sovrummet

Innehåller annonslänkar

IMG_0418

Hej hej

Sitter och sliter mitt hår här för jag får i n t e i gång datorn. Den har länge varnat att den är full så jag får rensa den varje dag men nu är den helt död, går inte att starta. För att den är full? Ingen aning. Har lite smått panik. Har ju a l l t där. #svordommar

Minns ni att jag sprang på så fina kuddar jag blev kär i men tyckte var liiite för dyra för att slå till. Ångrade mig sen och hittade dem tillslut till kampanjpris HÄR! Och de blev precis så bra som jag tänkt, behövde en färgklick i lagom färgglad skala i sovrummet. Perfekt höstmys! Stora sköna gammelrosa sammetskuddar HÄR (köpte innerkuddarna i samma märke också HÄR), den mönstrade HÄR och sen beställde jag matchande ljuslyktor till byrån HÄR. Ger så himla mysigt sken, har led-ljus i på timer i dem så de tänds varje em när det skymmer. Myspys!

IMG_0426
IMG_0422
IMG_0417
IMG_0420
IMG_0425
IMG_0424
IMG_0421
IMG_0427
IMG_0423

Byter ofta kuddar och gardiner efter säsong, enkla medel att förändra ett helt rum. Ser fram emot julstjärnor i fönstrena snart, ska beställa DENNA som är det finaste jag sett på länge. Passar på nu för jag har en unik rabattkod åt er (och mig ;-)) som ger 30 % rabatt på valfri vara! Gäller även varumärken och möbler. Ange koden 405447 i kassan så dras 30 % på dyraste varan av. Gäller t.o.m 29/10.

KRAM

  1. Jenny skriver:

    Ja visst är det kul att byta ut några kuddar och plädar samt gardiner och vips har man som nytt sovrum 🤩🤩🤩

  2. Pethra skriver:

    Hag förstår inte, de vita mönstrade kuddarna, är inte det Svenskt Tenn? Du länkar till Ellos, kanske är de en kopia?

    1. Länkar till de nya rosa och den mönstrade rosa! 🙂 de andra är gamla och från svenskt tenn. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..