Hallonsangria

dsc_9401

 

 

Hej hej

Inte så avslappnad bloggerska i dag, smått panikslagen över datorn. Den är totalt stendöd? Finns det nån bloggläsare med erfarenhet av något liknande? Händer absolut nada när jag försöker sätta på den. Den är laddad så det är inte problemet men går bara i n t e att sätta på.

(Är såklart inte en sån ordningsam person som gör backup stup i kvarten och har allt på ännu en hårddisk, det ångrar jag ju nu).)

Lite extra stressande när man inte är på hemmaplan och dessutom har en massa färdiga jobb i datorn som skulle upp under semestern. Är det någon som har något förslag/tips/trix så hojta till!

Det får bli lite gamla favoriter och mobilbloggande i några dar helt enkelt, jag hoppas ni är ok med det.

Här kommer ett drinktips, en frisk och fräsch sangria med smak av hallon. (Går bra att göra alkoholfri också även om den inte är så stark så här heller). God om sommaren, men passar ju även ypperligt i juletider med sin doft av kanel. God med kryddiga nötter eller salta chips till.

Hallonsangria, 1 glas

1 dl is
1 skiva apelsin
1 skiva lime
ca 5 hallon
1 kanelstång
1 dl hallondryck, t ex Brämhults
1 dl torrt vitt vin

Skölj lime och apelsin noga i ljummet vatten innan de skärs i skivor. Blanda is, apelsin, lime, hallon och kanel i ett glas. Häll på hallondryck och toppa med vin.

 

dsc_9407
dsc_9405
dsc_9408
dsc_9411
dsc_9412

 

KRAM

 1. Suss skriver:

  Perfekt färg nu till halloween också !

 2. Karin skriver:

  Hoppas att något av tipsen ovan kan hjälpa! Själv är jag värdelös på teknik men håller tummarna och vill bara säga att jag önskar att du kan slappna av ändå och kanske till och med unna dig att vara helt ledig nu när ni är på semester och allt! Det är du SÅ värd som alltid skämmer bort oss läsare med fina inlägg dagligen. Kram bästa du!

 3. Den hallonsangrian är bara så god! Vi bjöd på den som välkomstdrink nåt nyår för flera årsen & förra årets nyårsdrink varven frozen Apple pie martini efter recept från dig.
  Båda mycket goda!!!
  Kram

 4. Hej
  Jag har skickat mail till dig! Hoppas att du kan läsa det på din mobil😊

 5. Resetting the SMC on a Mac Laptop Without Removable Batteries
  If you have a MacBook without a removable battery, you can reset the SMC by turning on your computer while holding a specific keyboard shortcut. Here’s what to do.

  Prova det här – funkade för mig
  Unplug the power, then shut down your Mac.
  Hold the left Shift+Control+Option keys down, then press and hold the power button down. Keep all four buttons pressed down for ten seconds, then let go.
  Plug the power cable back in, then turn on your Mac.
  The SMC is now reser.
  Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..