ANNONS

På Arlanda

/

Hej hej

Fortf stendöd dator men tack för alla tips. Får nog helt enkelt lämna in den när jag kommer hem och hoppas på det bästa. Vågar inte tänka tanken att allt ska vara borta så jag väntar med att deppa ihop..

Livet i Spanien lunkar på. Varit några intensiva dagar med mkt att fixa men vi börjar väl från början. Det visade sig att jag har många läsare med ställe i just Torrevieja eller som brukar vara här, kul! Fått många bra tips och kommer skriva om fler vi testar här, för både er som har kopplingar hit, är sugna på att åka i framtiden eller bara tycker det är kul med inspo och resevykort och glimtar från livet i allmänhet. Gillar ni inte får ni väl scrolla, jag varvar med recept etc i vanlig ordning. 🙂

Vi flög från Arlanda denna gång och startade semestern med en middag på flygplatsen (och mitt glas champagne fick jag äntligen uppe i luften sen medan resten av familjen snarkade i kapp. Det var ju champagnens dag!) Brukar äta på Pontus in the air, mat-garanti inom 15 min (om jag inte minns fel) och rätt god mat men dyrt som tusan som det ofta är på flygplatser. Gillar dock bäst deras frukost. Nu blev det en skagentoast, hummertacos och pommes. Var bara sugna på något litet och delade.

Flyget tar ganska prick 4 h till Alicante så vi landade strax innan midnatt och hade checkat in på hotellet i Torrevieja och hoppat i säng ca 1 h senare.

KRAM

14
70

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00