På Arlanda

Hej hej

Fortf stendöd dator men tack för alla tips. Får nog helt enkelt lämna in den när jag kommer hem och hoppas på det bästa. Vågar inte tänka tanken att allt ska vara borta så jag väntar med att deppa ihop..

Livet i Spanien lunkar på. Varit några intensiva dagar med mkt att fixa men vi börjar väl från början. Det visade sig att jag har många läsare med ställe i just Torrevieja eller som brukar vara här, kul! Fått många bra tips och kommer skriva om fler vi testar här, för både er som har kopplingar hit, är sugna på att åka i framtiden eller bara tycker det är kul med inspo och resevykort och glimtar från livet i allmänhet. Gillar ni inte får ni väl scrolla, jag varvar med recept etc i vanlig ordning. 🙂

Vi flög från Arlanda denna gång och startade semestern med en middag på flygplatsen (och mitt glas champagne fick jag äntligen uppe i luften sen medan resten av familjen snarkade i kapp. Det var ju champagnens dag!) Brukar äta på Pontus in the air, mat-garanti inom 15 min (om jag inte minns fel) och rätt god mat men dyrt som tusan som det ofta är på flygplatser. Gillar dock bäst deras frukost. Nu blev det en skagentoast, hummertacos och pommes. Var bara sugna på något litet och delade.

Flyget tar ganska prick 4 h till Alicante så vi landade strax innan midnatt och hade checkat in på hotellet i Torrevieja och hoppat i säng ca 1 h senare.

KRAM

 1. Therese skriver:

  Hej
  Underbara bilder som alltid😃
  Vi är också sugna på boende i Torreveija diskutera det, kanske tar vi
  Tag i det lite mer i sommar.
  Men det är ju det att vi kan ju inte hinna vara där så mycket som vi önskar
  Båda jobbar heltid hela veckorna, och har våra semesterveckor om
  Året.
  Och typ 20 år till pensionen.
  Vilket område har ni fastnat för?
  Jag vill ha promenadavstånd till havet och restauranger mm.
  Du får gärna skriva lite om allt när du kommer hem.
  Ha en underbar semester
  /Therese

 2. Elin skriver:

  Ni som också reser mycket, inte funderat på Lounge-tillgång via tex. Priority pass? Många betalkort erbjuder Priority pass. Skönt att komma undan hetsen på flygplatsen och äta och dricka från buffén som finns i Lounger. Arlandas är inte de med bäst buffé men de som finns på andra flygplatser är oftast väldigt lyxiga! Vi älskart!

  1. Jag har Priority pass men sällan utnyttjat, ska tänka på det nästa gång! Kram

 3. Ulrika skriver:

  Åh det är så underbart att du skriver om Torrevieja. Ska precis iväg till banken o förnya vårt lånelöfte. Hoppas vi snart hittar vårt drömställe. Har ni hittat ert? Med vänlig hälsning, UlleRulle

 4. Louise skriver:

  Hänger inte riktigt med, har ni köpt lägenhet/ hus i Torrevieja? Har följt bloggen länge (bästa bloggen) och ni reser ju mycket men inte förstått att ni gillar Spanien så mkt?
  Lycka till hur det än blir, roligt att följa!

 5. Göril skriver:

  Man kan i värsta fall öppna datorn och ta ut hårddisken och sen sätta in den i en annan dator (med tex usb-adapter eller eSATA) och flytta över bilder o dokument…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..