Första morgonen, livets frukost

Hej hej

Den känslan. När man vaknar upp i ett nytt land, i en ny stad och ser solen stiga upp. Förväntningarna, dofterna, ljuset och känslan. Barnen har dessutom inte varit här förut så vi tog med dem till vårt ”stammishak” (lite att ta i, vi har bara ätit där ett par ggr tidigare men det är en favorit – mest pga utsikten) som ligger en kort promenad från hotellet och slog oss ner på första raden med utsikt över havet.

Det finns ju nästan inget mer rogivande än att blicka ut över ett hav som glittrar i morgonsolen. Folk pratar med milda röster, hejar på allt och alla, en och annan fågel hörs och små hundar på morgonpromenad skuttar förbi.

En descafinado cappuccino med vispgrädde – en kopp av lycka! Behöver egentligen inte så mycket mer till frukost, föredrar att vakna till i några timmar först.

Churros, croissanter och äggröra med toasts och nypressad juice. Inget märkvärdigt egentligen men ändå livets frukost. Lyckorus i hela kroppen!

Här startar vi oftast dagen och sitter i timmar och bara tittar på folk, njuter av solen och funderar på vart dagen ska styra oss. Barnen letar pokemons, hinner ta en glass eller två och sen strosar vi bortåt längs strandpromenaden.

KRAM

 1. Annika skriver:

  Åh vad underbart det ser ut, har följt din blogg i många år, alltid lika kul att kika in. Vi har börjat kika på lite hotell, undrar om du har några rekommendationer? Ha en underbar semester ♥️

 2. Jey skriver:

  Underbart det låter men jag känner tristess i hela kroppen när jag läser. Hoppas såååå jag har hamnat i en sån sinnesro vid er ålder. Mitt nya mål i livet. 😍

  1. Det ändras nog med tiden, jag uppskattar helt andra saker nu än förr 😅 kram

 3. Lotta skriver:

  Nyfiken på vilket som är favorit/stammishaket? Hänger också en hel del i Torrevieja😊

 4. Så ljuvligt att bara vara det behöver man i bland bara njut i massor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..