ANNONS

Sista natten och första natten

/

Godmorgon! Eller god lunch snarare? Eller ja här i Spanien säger man fortfarande godmorgon fram till typ 14-isch när man som tidigast äter lunch. Älskar de spanska tiderna 🙂

Natten till i går sov vi sista natten på hotellet och tog vårt pick och pack och stuvade in i en taxi och åkte vidare några kvarter – till VÅR gata i stan. Vilken känsla!

Avslutade först med en frukost på ett mysigt café i närheten. Hur gullig cappuccino med mini-Mariekex? Det är detaljerna som gör det! (Barnen brukar äta yoghurt och flingor på rummet innan vi går ut om ni undrar över alla sötsaker till frukost hehe. De har åtminstone grundat med något lite bättre. Men är man på semester så är man!

Cappuccinon (koffeinfri) här nere är så himla god. Och mäktig. Ofta serverad med en ansenlig mängd vispgrädde. Sån där ”utländsk” krämig och lite söt variant. Just på detta café var det dock en mer traditionell fluffig mjölkvariant men lika god. Gott kaffe överlag hälsar min kaffetokige man som oftast brukar få beställa en extra shot espresso i sin americano (kallas då för en Sean Penn ;-)) men inte här.

Mysigt cafétips. Cafeteria Ina espresso.

Och sen sov vi ju första natten i lägenheten. Mer om det sen!

KRAM

4
127

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00