Luna

¡Buenos dias!

S å å varmt i dag. Vi hänger på stranden och barnen fick lov att köpa Torreviejas största flytleksaker. Hur vi ska få hem dem eller ens in i lägenheten återstår att se men de blev så glada så det får väl bli som det blir. Själv har jag investerat i Torreviejas fulaste skärmhatt och är lika nöjd 🙂

Märks att det är höstlov, många svenskar med barn på stranden nu. Det ser folktomt ut på mina bilder men försöker ju att inte lägga ut på andra i den mån det går. I dag är det knökfullt!!

I går åt vi lunch på Luna. Kinamat. Lite otippat att äta det här till lunch kanske men var riktigt gott. Orkade inte gå längre bort i värmen och vi ligger oftast på stranden just framför denna restaurang, de har god sangria i plastmugg man kan ta med till solstolen 😉

Enda minuset var att de inte har barnmeny och våra är ju inga storätare så det är lite onödigt att köpa en vuxenportion och kasta halva (det slutar dock oftast med att vi vuxna äter upp det, inte heller optimalt hehe) Bara för det svepte Sebbe hela sin tallrik med friterad fisk (Olivia nöjde sig med pommes) och halva min med friterad kyckling i sötsur sås.

Ser fram emot att laga mer mat hemma. I går kväll stekte vi miniburgare till barnen och åt ost och chark vi vuxna. Kikade på Vis a vis på Netflix med en massa tända ljus. Så mysigt! I dag måste vi försöka installera taklampor 🙂

KRAM

 1. Ett tips med stora flytleksaker, är att införskaffa en pump, där du både kan pumpa upp och pumpa ur. Då blir de i samma storlek som innan uppblåsning så att säga. 😊

 2. E skriver:

  Beställ tre rätter till fyra personer och be om en xtra tallrik så behöver inget gå till spillo, så brukade vi göra mvh ” snåljåpen ” 😉

 3. Anneli skriver:

  Brukar köpa kött på slaktaren Aldin nere i stan vid minigolfen. De har allt man tänka sig, styckar och fixar precis som man vill 😊
  Roligt att handla så ibland även om köttet generellt är bra på Carrefour etc. också!
  Grönsaker/frukt från marknaden, kostar nästan inget alls och såååå goda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..