Rabattkod hos Nordicfeel

Innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej. Har laddat upp i badrumsskåpet både hemma och här i Spanien med påfyllning av några favoriter jag alltid använder. Maria Nila – bästa schampot/balsamet. Det blev den aprikosa serierna här, håret mår bra av att byta ibland! Hemma kör jag den turkosa.

Sen är jag ju såld på krämer och masker från Peter Thomas Roth sååå nöjd med alla jag testar! (Tjatar ju om pumpkin-masken men den är BÄST!)

Foundation från Sensai, den är en favorit jag använder varje dag (spf 20). Concealern är grym.  Redkens hårspray har jag flera olika, denna är lite starkare och håller genom en storm.

Just nu är det massa bra kampanjer hos Nordicfeel, kika in HÄR! Dessutom har jag en rabattkod åt er på resten, ange MATPLATSEN20 så får ni 20 % rabatt, gäller i dag och i morgon, 30-31 okt.

KRAM

  1. Lisen skriver:

    Försökte köpa foundation från Sensai men din rabattkod du angav gäller inte.

    1. Det kan vara vissa restriktioner på märken!

  2. Skriv något snällt eller skriv ingenting alls.

  3. Bara måste fråga dig Ulrika, hade du sagt detta även face to face? Självklart tycker alla olika men man måste inte alltid säga vad man tycker. Framför allt inte när det är sårande, vilket din kommentar i detta fallet är.

  4. Nej det är alltid svårt, se om du har nån återförsäljare i närheten där du kan be om lite produktprover. kram

  5. Sorry så mkt strul på sidan just nu så jag fick inte till det. Men den SKA komma upp på söndagar. Hoppas allt löser sig snart. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..