El Muelle och ALE-HOP

Godmorgon!

Gårdagskvällen bjöd på en promenad längs stranden, hade inga middagsplaner utan kikade på menyerna här och var. Hungriga och lite trötta så tillslut blev det ett ställe vi ätit på tidigare, El Muelle. God mat, ibland lite sisådär service – ibland jättebra service. I går hade vi lite otur men förra gången desto bättre. Värt ett besök oavsett.

Barnen valde från barnmeny, Olivia smörstekt toast med pommes, Sebbe den kulinariska rätten ”bara spagetti med ketchup” plus en tallrik pommes. Det ingick varsin glasskula alt nutellacrepes på det.

Micke och jag delade på en oxfilé med roquefortsås (jättegod!) och en färsk pasta med pesto. Pluspoäng för att man får välja pastasort, allt från penne eller spagetti till gnocchi eller ravioli. Däremot föll inte själva pestosåsen oss i smaken, det var väldigt mkt örter, smakade lite som gräs.

Beställde två desserter att dela på också, en cheesecake med blåbär (?) och vaniljkrämsfyllda petit cheuxer med chokladsås grädde och caramelglass, goda men godast var glassen – den var grym!

Gick bort till tivolit efteråt men nu hade de nog packat ihop för vintern, var inget öppet.

Smet in på ALE-HOP, ligger vid stranden och har så mkt kul prylar. Köpte varsin vattenflaska att alltid ha i kylen med kallt vatten redo. Och lite annat kul!

I vårt kök <3

Sååå, nu ska vi se om jag kan posta detta, fick köpa till extra surf – igen- för att komma ut på nätet. Dålig täckning i lägenheten så vi får nog skaffa Wi-Fi framöver.

Nu ska vi dra till Ikea och hämta ett restat sofföverdrag. Önskar er en fin start på dagen!

KRAM

 1. Linda skriver:

  Grattis till nya boendet🙂. Hoppas vi får se lite bilder på ert nya hem. Hade varit så roligt. Å tack för en härlig blogg, alltid lika roligt att gå in här o kika

 2. MosterM skriver:

  Hej så gott. Och mysigt.
  Rekommenderar er att skaffa ”internet” via leverantör kostar typ 30 euro/månad och ni kan stänga av när ni inte är på plats. Finns massor med leverantörer kolla va de andra i huset har valt. Fördelen är att ni alltid har bättre tillgång och fri surf. Under högsäsong är det ännu sämre ”täckning” runt Torres via mobilmasterna. Härligt och stort grattis till ert drömhem på Costa Blanca kusten.

 3. Marita skriver:

  Vill ju se er fina lght så nyfiken 🤗 ha en fortsatt härlig vecka 😍

 4. Helen skriver:

  Var kommer din ljuvliga tröja ifrån? Vi har beställt hemifrån från både ikea och Jysk, väldigt smidigt!

 5. Anna K skriver:

  Åh, älskar den butiken, kan köpa massor där 🙂
  Hoppas IKEA-besöket blev lyckat.
  Tack för en fantastik fin blogg. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..