100 Montaditos och lite inköp

Hej hej

Ligger halvt utslagna och jäser på stranden. 28 grader i skuggan i dag, det märks på allas humör tror jag 😉 I kombination med tonårshumör, syskonbråk, sena kvällar, många intryck, saknade kompisar, småtjafs, tjat och gnat och umgås 24/7 i 14 dagar i sträck utan att träffa nån annan man känner. Humöret är inte på topp hela tiden just om jag får vara ärlig 😉 Men överlag har det varit väldigt mysigt och harmoniskt trots en del syskontjafs. Hör väl till på semestern kanske??

I går for vi till köpcentrumet Habaneras för att hämta en klädsel till vår soffa som var restad. Där finns ett Ikea-kontor nämligen och där beställde vi möbler med hemkörning som kom utan problem. Enda kruxet är att jag lyckades beställa en del fel i soffan, det skulle varit en bäddsoffa men beställde en vanlig. Vilket vi upptäckte först i går när dej var monterad och klar. Försökte chatta med (svenska) Ikea i morse och se om man kan köpa till den delen och sätta fast eller om det är kört men gav upp efter 30 min kö. Får ta det hemma. Klantigt av mig dock!

Passade på att handla på Zara Home, hittade lite sött julpynt, doftpinnar, champagneglas, badrumsmatta och prydnadskuddar, doftljus (med glöggdoft!), överkast och husgeråd.

Energinnivån på viss 8-åring var katastrofal, krokodiltårar och breakdown. Händer sällan men händer väl den bäste. Inget skulle han ha att äta heller min vi slog oss ner på första bästa hak som visade sig vara 100 Montaditos. Kedja som finns lite överallt, även inne i stan med biiiilliga rätter, många kring 1-2 euro och vissa dagar kostar typ allt 1 euro tror jag? Ska undersöka saken bättre men tror det gäller ons och sön. Mycket kolhydrater 🙈 och såg kanske trist ut men var otippad goda färska mackor och frasiga chips och pommes. Sebbe slukade alla Nuggets innan nån hann smaka och de friterade goudabollarna var grymt goda!!!

Var ganska fullastade efter Zara så vi for hem men annars finns här lite blandade butiker som Zara, H&M, leksaksbutiker, något som likar ett Bauhaus, osv.

Mulnat på här på eftermiddagen lagom tills vi kom ner till stranden. Skönt! Fortfarande väldigt varmt dock. Ska ta en promenad fram och tillbaka i vattenbrynet och försöka skaka mer lunchen. Sen m å s t e jag bada!

KRAM

 1. Emelie skriver:

  Vilka sagolikt fina servettringar!!

  1. Tack, visst var de gulliga 🙂 kram

 2. Hej! Visst är det härligt med spanien vi bor i Punta Prima sen 2 år tillbaka, såg att du hade köpt doftpinnar, undrar om dom är från muy Mucho på habeneras, vi är bara på La Zenia hela tiden 🙂 häls Lotta

  1. Köpte från Zara Home! Älskar annars Rituals pinnar ännu mer, finns på la zenia! Kram

 3. Eva skriver:

  Jaaa, så helt underbart det är att ha hus i Spanien. Gillar Habaneras o den stora Carrefouren. Vi bor i La Zenia o har väldigt nära till Boulevarden. Superkul att shoppa där. 😃

 4. Camilla skriver:

  Så kul att läsa om er vistelse i torrevieja, vi va där två veckor för några somrar sen. Blev sugna på att skaffa en lägenhet eller radhus med takterrass och hittade ett objekt men sen kände vi att det inte va rätt i tiden för oss. Vi va inte så mycket på den sidan ni har köpt men det verkar ju finnas så mycket mer och finare stränder ä vad vi hittade. Blir så på avis och sugen på att skaffa något. Kram

 5. Linda skriver:

  Åh där åt vi många luncher , vid havet , när
  Vi hyrde hus i Spanien , förra sommaren . Kidzen pratar fortfarande om oreo baguetten, som efterrätt .. smarrigt enligt dem 😊

  1. Försökte beställa den men fanns inte just då 🙈 next time!! Kram

   1. Linda skriver:

    Do it😊
    Vi hade också sjukt roligt av att hitta på olika namn när dem ropade ut att ens beställning var klar .. hette olika varje gång 🤣 kidzens idé men det slutade med att vi vuxna ballafe ur 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..