Sirocco

Godmorgon!

Sov som en kratta i natt, blev lite mkt av det goda i går tror jag. Kylskåpstömning och åt som om det inte fanns en morgondag. Vi hade hemmakväll med div plock och godsaker, rester, snacks och desserter och Idol på paddan. Låg och vred mig och kallsvettades hela morgonen och varit vaken sen 5 snåret mer eller mindre.

Tog mig en liten promenad på morgonen och köpte frukost i churroskiosken. Betoning på liten promenad för det tar nog Max 2 minuter. Livsfarligt 🙂

Hann bli mulet innan vi hann ner till stranden. Och just nu småduggar det lite. Otippat, skulle vara en solig sista dag här. Får se om det ger sig eller vi får tänka om, dagens planer var nämligen att hänga på stranden hela dagen och göra ingenting. Varmt och skönt ändå så inte hela världen men vi har inget parasoll än så helst får det ju sluta regna.

Åt på vår ”kvarterskrog” Siracco häromkvällen. Den ligger i slutet av vår gata och visade sig ha grymt god pasta! Barnen åt pizza resp hamburgare och Micke en pasta med tomatsås.

Fräsch och god men sånt beställer jag aldrig, ska det vara pasta så ska det vara gräddigt och krämigt!

Jag beställde hemgjorda gnocchis fyllda med gorgonzola och en gräddsås med oxfilé och champinjoner. Den var MAGISK! Beställde en flaska av husets vin också, 10 euro ungefär kostade den och var topp!

Mja nu regnar det nästan lite för mycket för att sitta här, vi får nog göra om dagens planer och ta ett kvällsdopp senare istället!

KRAM

  1. Ia skriver:

    Hade exakt samma planer som er, men det började dugga precis när vi hade tjatat klart om tandborstning så vi slappar hemma en stund. Ikväll blir det restaurang las columnas.

    1. Vi drog till La Zenia istället, hoppas på lite eftermiddagssol. Ha det så trevligt i kväll. Vi åt där förra veckan men hade tyvärr lite otur med trött personal och folktomt så blev inte så impade. Men ger det ett nytt försök vid tillfälle! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..