Tommy Mel’s

Hej hej

Vi tog en taxi ut till La Zenia (stort shoppingcenter) och väl där skingrade sig molnen såklart. Men vad gör det, finns inget tak här utan det är bar himmel över shoppingcentrat liksom. Här finns allt och lite till. Även ett Primark.

Lunch åt vi på 50-tals haket Tommy Mel’s efter flera läsartips. Gott! Vi tog in en mix av hamburgertallrik, pizza, Nuggets, chickenwings, lökringar, nachos, mozzarellasticks, vitlöksbröd och pommes med smält ost och bacon. Själva blandtallriken var kall när den kom in men den byttes ut med glada miner på nolltid, det kan bli fel – hur man rättar till felen är nästan huvudsaken. Och gott var det!

Lite pyssel innan maten till barnen är alltid uppskattat! Så slipper mobilerna åka fram zzzz. De hade dock slut på kritor/pennor så jag vet inte riktigt hur de tänkte där men som tur var har Micke en ”mansbag” som påminner om skalmans skal och innehåller ALLT. Även kritor visade det sig..

Pluspoäng för uteservering med härlig utsikt!

Det ingick glass till barnmeny men ingen orkade någon efterrätt.. (tyvärr för det såg ut att vara gott). Nästa gång ska jag beställa rätten ”chickencrisp + waffels” med sirap och pommes. Ett helt tjejgäng bredvid oss beställde det och det såg sååå gott ut! Älskar kombon salt och sött 🙂

Jag fick en stund på Primark medan barnen åkte runt på hyrda motorcyklar och Micke satt och mediterade och önskade sig bort 😂 (inget fan av shoppingcenter). Vi var in till ”Bauhaus” här också och köpte bla en pirra som vi lastade påsarna på. Planen är dock att ha den till stranden med alla solstolar etc på. Vi har spanat in hur proffsen gör här!

Nu har solen gått ner och kvällarna är så mysiga! Slagit oss ner för en sangria/dryckespaus på ett café medan en parad går runt med dansade barn, så duktiga!! (Kolla mickes Instagram stories @vedder77 ) Var med Olivia till en sminkbutik innan, smink och såna prylar är liiivet om man är 12 tydligen 😉 Och Sebbe fick köpa ett skin på Fortnite så alla är nu hyfsat nöjda och glada.

I morgon åker vi hem. JAG VILL INTE!!!

Den dagen den sorgen som man säger.

Vad gör ni ikväll? Vad äter ni?? Berätta gärna!!

KRAM

 1. Annette skriver:

  Hej
  Mel’s på La zenia måste vi prova nästa gång, ser coolt ut.
  Läser att ni tar taxi. Hyr inte ni bil där? Vi har alltid bil när vi är där. Åker till olika stränder, olika marknader, la zenia 2-3 ggr, olika restauranger runt om mm. Vi hade knappt klarat oss utan bil. Men det kanske är billigt med taxi.
  Jag säger som du, som man längtar dit hela tiden, trots att jag var där en långhelg i oktober. Vi åker nästa gång på sportlovet. Känns länge dit…
  men först lite julmys och sånt.
  Ha en härlig vecka!

 2. Gunvor skriver:

  Jag är så galet avundsjuk på er som har fått vara där, mitt räkneverk säger 44 days until España, så lång väntan. Det är så bitterljuvt att ha ett eget ställe, så ljuvligt när man äntligen är där och så bittert att behöva åka hem igen. Men nu efter fyra år så vet jag att tiden ändå går hyfsat fort och snart är man där igen (vi åker 4-5 gånger om året).
  Jag tänker på Spanien mer eller mindre varje dag, jag är så löjligt förälskad i La Mata, Torrevieja och vårt hus så min man bara skakar på huvudet åt mig😍😅

  1. Jag förstår preciiiiiis, kan inte tänka på annat 🙂 Och SOM jag njöt där nere, barnen härmade mig tillslut: alltså mamma säger hela tiden ”aaaah livet i Spanien alltså!” . Eller ”guuud vad jag är mätt”. Hahaha! (men det fanns ju så mkt god mat!!). Kram

 3. malin skriver:

  vi åt lasagne /spagetti och köttfärssås
  alla nöjda. Hade gärna tagit ett glas rött till men hade lite ont i halsen så hoppade över.

 4. Vill bara säga att det har varit så roligt att du bjudit oss på så många inlägg under den här semestern! Jag och min familj har också köpt lägenhet i Spanien, strax söder om Marbella, men inte fått tillgång ännu då det är ett nybygge. Funderar jättemycket på praktiska saker som var man bäst köper inredning och alla prylar man behöver, så alla tips från dig tas tacksamt emot! Vi har också planer på att hyra ut några veckor om året, så det klurar jag också på hur man bäst gör. Ska ni hyra ut?

 5. Middag med vänner (kebabköttbullar) och vin tills med dem men sedan själva, jag och maken!
  Vad kul att ni får ett ställe i Spanien, grattis!
  Krama
  Louise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..