ANNONS

Tommy Mel’s

/

Hej hej

Vi tog en taxi ut till La Zenia (stort shoppingcenter) och väl där skingrade sig molnen såklart. Men vad gör det, finns inget tak här utan det är bar himmel över shoppingcentrat liksom. Här finns allt och lite till. Även ett Primark.

Lunch åt vi på 50-tals haket Tommy Mel’s efter flera läsartips.

Gott! Vi tog in en mix av hamburgertallrik, pizza, Nuggets, chickenwings, lökringar, nachos, mozzarellasticks, vitlöksbröd och pommes med smält ost och bacon. Själva blandtallriken var kall när den kom in men den byttes ut med glada miner på nolltid, det kan bli fel – hur man rättar till felen är nästan huvudsaken. Och gott var det!

Lite pyssel innan maten till barnen är alltid uppskattat! Så slipper mobilerna åka fram zzzz. De hade dock slut på kritor/pennor så jag vet inte riktigt hur de tänkte där men som tur var har Micke en ”mansbag” som påminner om skalmans skal och innehåller ALLT. Även kritor visade det sig..

Pluspoäng för uteservering med härlig utsikt!

Det ingick glass till barnmeny men ingen orkade någon efterrätt.. (tyvärr för det såg ut att vara gott). Nästa gång ska jag beställa rätten ”chickencrisp + waffels” med sirap och pommes. Ett helt tjejgäng bredvid oss beställde det och det såg sååå gott ut! Älskar kombon salt och sött 🙂

Jag fick en stund på Primark medan barnen åkte runt på hyrda motorcyklar och Micke satt och mediterade och önskade sig bort 😂 (inget fan av shoppingcenter). Vi var in till ”Bauhaus” här också och köpte bla en pirra som vi lastade påsarna på. Planen är dock att ha den till stranden med alla solstolar etc på. Vi har spanat in hur proffsen gör här!

Nu har solen gått ner och kvällarna är så mysiga! Slagit oss ner för en sangria/dryckespaus på ett café medan en parad går runt med dansade barn, så duktiga!! (Kolla mickes Instagram stories @vedder77 ) Var med Olivia till en sminkbutik innan, smink och såna prylar är liiivet om man är 12 tydligen 😉 Och Sebbe fick köpa ett skin på Fortnite så alla är nu hyfsat nöjda och glada.

I morgon åker vi hem. JAG VILL INTE!!!

Den dagen den sorgen som man säger.

Vad gör ni ikväll? Vad äter ni?? Berätta gärna!!

KRAM

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00