Tisdagen

Hej hej

Diskar i badkaret nu för tiden.. Fancy. Hade köpt en ny köksblandare och beställt hem en rörmokare i dag – men då var det för tight mot fönsterbrädan bakom så blandaren fick inte plats. Det går bra nu! Funderar på om man kan såga bort en bit av marmorfönsterbrädan så den får plats? (Men hur gör man det i marmor?)

Jag var iväg till Filip och fixade utväxten lite ljusare och flyttade upp hairtalkslingorna. Får visa bättre bild sen.

Tog en kort sväng på stan för lite ärenden men nackspärren hade satt sig som huvudvärk vid det här laget och i den strålande solen blev det ögonmigrän av det. Vet ni hur jag menar? Så där så man bara ser flimmer! Först kunde jag inte se ett smack i mitten av synfältet, såg varken text eller vart jag gick, bara myrornaskrig. Smet in på Fratelli och beställde en pizza till lunch och vilade blicken en stund i väntan på den. När den var klar hade flimret flyttat sig lite utåt så jag kunde fokusera blicken och hitta hem till mamma och pappa på andra sidan gatan, åt pizzan där med sällskap av nyopererad Bailey och vilade på soffan tills det blev lite bättre och flimret skingrat sig. Brukar sitta i nån timme eller två. (Måste nog googla på detta, låter ju inte helt bra? Fler som råkat ut för detta??)

Fick skjuts hem sen och ska hoppa i pyjamasen och lägga mig tidigt i dag. Skulle egentligen på aw med ett gäng Örebro-influencers i dag men fick ju tyvärr boka av, såå trist. KitKat får muntra upp mig. Minst en av varje måste man ju få smaka. Eller alla utom en kommer jag smaka, vet ni vilken?

Hoppas ni får en fin kväll!

KRAM

 1. Arja skriver:

  Victoria, 2 tabletter eeze (receptfritt) fixar synen på en kvart!

 2. Emelie skriver:

  ”Migrän med synfältsbortfall” benämnde min läkare det när jag hade det som tonåring. Det var psykosomatiskt och hormonrelaterat i mitt fall och har *peppar peppar* vuxit bort.

 3. Anna skriver:

  Under stressiga perioder får jag auramigrän. Blev ju livrädd första gången! Det är som du beskriver synfältet försvinner och sen förflyttar sig själva myrornas krig..Håller på ca en halvtimma på mig.
  Grattis förresten till boendet i Spanien! Vi köpte också en sommarbostad ca 10 min söder om Torre förra året! I Orihuela costa, nära La zenia shoppingcentret och ångrar inte en sekund.

 4. Mia skriver:

  Hasselnöt eftersom Micke är allergisk :)?

  1. Han är allergisk mot jordnöt! Men jag tål inte hasselnöt 🙂

 5. Camilla skriver:

  Läskigt jag har haft det så en gång.

  Är övertygad om att det är tiramisu du inte gillar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..