ANNONS

Bella Mar beach

/

Innehåller annonslänk

Hej hej

Jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte längtar tillbaka till Torrevieja typ varje vaken minut. Längtar sååå till nästa gång. Nackdelen med att ha ett boende man inte bara kan åka till när man vill av olika anledningar – men tjusningen också, så lyxigt när man väl är där! Vi ska åka ner några dagar på jullovet (dock INTE över julafton – det firas hemma och enbart hemma, det är heligt för mig), har mycket pappersarbete och grejer vi måste fixa med och lägenheten är ju inte färdigrustad på långa vägar så det är både nödvändigt och kul. Fira nyårsafton bara vi 4. Vid tolvslaget tar vi med oss picknick ner på stranden och ser fyrverkerier och äter 12 st vindruvor (en per klockslag ska man ta).

Nu var vi ju nere i två veckor och hann uppleva både regn och några mulna dagar även om det var varmt mestadels ändå. Uppskattar alla slags väder! Favoritfrukoststället är Bella Mar Beach. Inte för att det är nån fantastisk meny kanske (och inte så billigt) men det ligger så mysigt med utsikten över havet, de har lite olika äggrätter, nypressad juice, goda croissanter, churros och cappuccino med vispgrädde. Vad mer kan man begära 🙂 (Jo en mimosa kanske som just denna dag 😉

Äggröra i croissanter med salt och smör – kan vara det godaste som finns? Mår dock inte tiptop av att börja dagen med bröd och kolhydrater egentligen men ibland är det värt det. Här var det värt det.

Mitt mest använda semesterplagg genom tiden tror jag. Användes både som tunika till stranden, shoppingklänning att strosa runt i och kvällsklänning med smycken och klackar. Löst skuren och skön passform (rymlig i strl), det är DENNA från Ellos och finns i massa olika färger och mönster till bra pris. Funkar ju med strumpbyxor/stövlar också om ni inte ska vistas i värmen just nu 🙂 (glöm inte rabattkoden som ger 25 % på Ellos kollektioner just nu!)

Havet är nästan ännu mäktigare när det är oväder. Skulle kunna sitta här och titta ut en hel dag. Men det blev faktiskt lite kallt denna dag så efter att ha gått runt på stan i några timmar så hamnade vi återigen på samma restaurang och tog lite mellis/lunch är de gjort en inhägnad uteservering med plastväggar medan regnet smattrade utanför. Mysigt!

En grande cerveza är en STOR öl här kan man säga. Beställde in lite smått plock att dela på, ostar och jamon, pommes och ett vitlöksbröd som visade sig vara mer som en pizza och helt galet god!!

Mickes VAS tog halva eftermiddagen att dricka upp haha. Nästa gång kanske det blir en pequeño (liten ;))

Sitter och går igenom bilderna i kameran och längtar ihjäl mig. Kör några fler Torre-inlägg framöver!

KRAM

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00