ANNONS

Snyggaste prylarna till mobilen!

/

I samarbete med iDeal of Sweden

Img 5243.jpg

I bland har man verkligen tur med rosorna, dessa blir bara vackrare och vackrare. 5 dagar sen jag köpte dem and counting.. 

Hej hej!

Joo nu ska ni få se. Jag har samlat några av mina favoritskal från iDeal of Sweden att visa och dessutom några suuuperfiffiga nyheter som jag verkligen saknat (och Micke med vet jag så han ska få ett set i farsdagspresent, precis vad han har önskat sig nämligen!). Ni får nämligen 20 % rabatt på allt i en vecka från nu med koden matplatsen20HÄR så passa på att fixa några julklappar kanske? (Jag har alltid som mål att vara klar med mina inköp innan november är slut, går bättre och bättre för varje år hehe 🙂 avskyr att stressa i dec!) Rabatten gäller även nyheterna!

Img 5247.jpg

Älskar ljusa färger och hur fina är inte dessa? I mönstret TERAZZO har jag både matchande mobilskal, powerbank och sladdar i både längden 1 meter (det har jag alltid till powerbanks i handväskan) och 2 meter (perfekt brevid sängen etc så man når telefonen och har svängrum även fast den sitter i väggen på laddning, bästa!!)

Img 5248.jpg
Img 5251.jpg

Det rutiga stilrena skalet finns HÄR och sist men inte minst den lilla magnetiska (!) korthållaren som man kan fästa på vilket skal man vill! (skalen är ju magnetiska och passar med både ringhållare, plånboksfodral etc). Hur smidigt?? För oftast vill man ju kanske bara ha med sig kortet och körkortet men inte har plats för en plånbok eller fodral och då passar ju detta perfekt! Klick så sitter det på plats. HÄR finns det i olika färger.

Img 5252.jpg
Img 5254.jpg
Img 5255.jpg

Passfodral har jag till alla i familjen i olika mönster och färger så man lätt ser vems som är vems och i ryms sånt som eu-kortet och biljetten mm. Smidigt! Älskar detta beiga bubbliga HÄR men finns i en massa olika färger.

Img 5256.jpg
Img 5257.jpg

Detta bruna läder-set ska Micke få på farsdag! Hur snyggt? Skal HÄR, laddare HÄR, korthållare HÄR och magnetisk korthållare att fästa på mobilskalet HÄR. (Han brukar nämligen ha sin mobil i fickan och vill inte ha något fodral eller plånbok till men vill ändå ha korten i hop med telefonen – peeerfekt!)

Img 5258.jpg
Img 5263.jpg
Img 5261.jpg
Img 5274.jpg

Hans och Hennes <3

Just ja nyckelringen, den finns HÄR och den ska jag ha till min Torrevieja-knippa 🙂

Img 5273.jpg

Sen kunde jag ju inte motstå visa DETTA  skal i hääärlig färg att bryta av med. Så smaskigt!!

Img 5265.jpg
Img 5267.jpg

Det har kommit en massa nyheter nu såg jag och ni hittar dem och hela sortimentet HÄR. Och glöm inte använda koden matplatsen20 så får ni 20 % rabatt på allt!

Nu ska jag packa ner fulladdade powerbanks, sladdar, mobil och padda i handbagaget och bege mig. Det blir en lång resa över natten så det kan behövas 🙂

KRAM

7
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00