ANNONS

By the pool. In Macao.

/

Innehåller annonslänk

Hej raringar!

Hoppas ni har det fint. Ni sover antagligen just nu 🙂 Här har vi packat ihop och ska snart checka ut. Passar på att lapa lite sol vid poolen och njuter av värmen. (Vi har varit här på en pressresa – dvs inget samarbete eller betalt uppdrag, såg att några undrade. De tips jag delar med mig av är sådant vi valt att göra här nere och tipsar om för vi tyckt det varit kul/gott/häftigt och tror ni gillar att läsa om)

Sen väntar lunch på en Michelinrestaurang med våra guider och kollegor och några stopp till innan färjan går till Hong Kong i kväll och 00.45 lyfter flyget hem mot Finland och i morgon bitti till Sverige. Från Arlanda ska jag försöka boka en buss och ja jag kommer nog somna i samma stund jag snubblar in innanför ytterdörren hemma.

När jag har vaknat till från tuppluren i hallen ska jag ta mig iväg och köpa en dator 🙂

Och sen ska jag baka något. Som jag ser fram emot att sätta tänderna i allt julgodis, pynt och mys nu. Dra på mig stickade koftor och tända en brasa, ta kalla morgonpromenader med knarrande snö under fötterna och andas kall och krispig luft.

Men i dag njuter jag in i det sista av detta. Vilken fantastisk resa och upplevelse det varit! Ska sätta mig ner och berätta mer så fort datorn är uppackad 🙂

Skönaste långklänningen i stretchtyg (sånt där lite silkigt som inte blir skrynkligt ni vet?) på kampanjpris hos Ellos HÄR. I många färger, både somriga och vintriga. (Finns i glitter också, till nyår kanske?)

KRAM på er!

(Ps hamnar bilderna på sniskan för er??)

13
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00