Dödsdansen och Cantina n 3

Innehåller annonslänk

Godmorgon!

I går var vi ute med fam Wallentin och fam Darenborn och firade mig med teater 🙂 Jag fyllde år i januari och fick då biljett till teatern Dödsdansen med bl.a. Persbrandt som alltså gick av stapeln i går. Den som väntar på något gott.. heter det ju. Men tyvärr var inte teater riktigt min grej om jag ska vara ärlig. Ska jag vara helt ärlig var det bara 2 av oss i gänget som såg klart hela. Sorry! Men alla kan inte gilla samma så är det ju. 😉

Däremot testade vi en ny restaurang innan och det är ju mer min grej. Cantina n 3 på Näbbtorget som visade sig servera de ljuuuuvligaste pastarätter. Jag valde tortellinin med päron och ost i en pistagepesto och den var så så god!! Bresaolacarpaccion var kanske lite torr men vi har ju snöat in på att göra den med tryffelcreme och pinjenötter. Måste nästan göra den i kväll, blev akut sugen på det! (Recept HÄR). Men pastan alltså, g r y m!

Grym middag och mysig kväll och en erfarenhet rikare 😉

KRAM

(Min silkesblus HÄR)

 1. Sofie skriver:

  Hej! Vart kommer Stinas tröja från? Sååå fin 🌟 Tack för en grym blogg, följt i många år och blir alltid lika glad av att kika in hos dig ❣️ Kram Sofie

 2. Sophia skriver:

  Teater är inte min grej, jag gillar musikaler.. ang cantina, har de fler rätter än dagens att välja på?? Vi är några som vill testa men har olika allergier, vegetarian M.m och hittade ingen meny..

  1. Älskar musikaler! Ingen aning om menyn tyvärr, det är nog bäst du frågar dem! Kram

 3. Bettan skriver:

  Mat, kläder och teater. Det är väl en perfekt mix av intressen!

 4. Helene skriver:

  Ja man är olika, Dödsdansen med Persbrandt (gammal skolkompis) tycker jag var helt fantastisk!

 5. Ullis skriver:

  Va !!!!Dödsdansen som är så bra, speciellt i andra akten
  Persbrandt och Endre som spelade så bra, såg föreställningen igår Örebro o njöt under hela föreställningen

  1. Kul att du gillade! Som sagt är man ju olika. Älskar dem som skådisar men formatet teater är inte min cup of tea 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..