ANNONS

Dödsdansen och Cantina n 3

/

Innehåller annonslänk

Godmorgon!

I går var vi ute med fam Wallentin och fam Darenborn och firade mig med teater 🙂 Jag fyllde år i januari och fick då biljett till teatern Dödsdansen med bl.a. Persbrandt som alltså gick av stapeln i går. Den som väntar på något gott.. heter det ju. Men tyvärr var inte teater riktigt min grej om jag ska vara ärlig. Ska jag vara helt ärlig var det bara 2 av oss i gänget som såg klart hela. Sorry! Men alla kan inte gilla samma så är det ju. 😉

Däremot testade vi en ny restaurang innan och det är ju mer min grej. Cantina n 3 på Näbbtorget som visade sig servera de ljuuuuvligaste pastarätter. Jag valde tortellinin med päron och ost i en pistagepesto och den var så så god!! Bresaolacarpaccion var kanske lite torr men vi har ju snöat in på att göra den med tryffelcreme och pinjenötter. Måste nästan göra den i kväll, blev akut sugen på det! (Recept HÄR). Men pastan alltså, g r y m!

Grym middag och mysig kväll och en erfarenhet rikare 😉

KRAM

(Min silkesblus HÄR)

8
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00