Julkalendrar på kampanj

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej!

Dags att köpa julkalender! Brukar ni ha nån? Vi brukar ha varsin alla i familjen (eller ja barnen brukar ha flera, en med grejer och en med choklad). Jag brukar variera mellan lakrits, doftljus (favvo) eller choklad. Skulle gärna ha en bubbel-kalender men hittar ingenstans de säljer dessa i/till Sverige? Tipsa gärna om ni sett nån! Micke brukar ha en öl-kalender och Sebbe Lego. Olivia önskar sig smink och just nu är det kampanj på julkalendrarna hos Nordicfeel HÄR!

Den från yankee candle har jag köpt flera ggr, ett nytt litet doftljus att njuta av varje dag, den kan jag rekommendera! Olivia ska få den från NYX, jag har tjuvkikat på youtube vad som finns i och det var jättebra saker i fullstrl (värde 2326 kr men kostar nu 799 kr) Det blir som en tidig julklapp. Försöker hålla ner antalet på julafton, mysigare att sprida ut det lite. Presenter till vuxna har vi avskaffat, barnen får några och sen kör vi julklappsspelet med släkten.

KRAM

 1. Gunilla skriver:

  Hejsan,

  Lyckades beställa från England, sparkling calnder kom till COOP paketutlämning, hel och jättefin. Snabbt gick det ca 7 arb dagar.

  Lycka till
  Hälsar Gunilla

  1. Va?! Vilken sida?? Jag har försökt flera men de envisades med att de inte kunde skicka till Sverige, morr! Kram

   1. Gunilla skriver:

    Hej,

    Lanchester Wine Cellars skickade den, betalning via paypal. Hälsningar Gunilla

 2. Nej i år har jag skippat barnens julkalendrar och i stället kommer vi skänka pengarna till Operation Smile. Så trött på den onödiga konsumtionen och känner att jag hellre vill göra en god sak i stället och lägga pengarna på något vettigare.

 3. Elin skriver:

  Mannen ska ha ölkalender. Köpte kartong på Coolstuff som man fyller själv. Då kan jag köpa det jag vet han gillar men har får bli överraskad. 😊 Jag själv har Rituals-kalendern, dottern på 4 år en med Enhörningstema och sonen på 7 år en med Dinosaurietema. Tror alla kommer bli nöjda 😊👍🏻

 4. PsaS skriver:

  Jag har, efter din BFF’s lovord förra (?) året, köpt mig YvesRochers julkalender. Hoppas den är så bra som hon säger. 😉
  Närmare advent tänkte jag ev köpa mig Ostkalendern vi har på jobbet. 24 små cheddarostar av olika sorter. Några dubbletter, men vad gör väl det?
  Ungarna köper sig nog varsin chokladkalender, bara för att de fortfarande vill vara ”barn” (21,18,17 år).
  Kram 💕

 5. Josefin skriver:

  Hej! Fixar du/Micke en egen ölkalender eller finns det att köpa färdigt så att säga? I kör likadant upplägg som er med julklappar till oss vuxna! Skönt tycker jag , sådan hets med alla julklappar till vuxna som ändå köper det man vill ha under året 😊. Vår julklappslek blir alltid så hetsig men så galet kul!!

  1. Det finns en färdig han köpet från hopt. Hetsig julklappslek här med, grymt kul ju 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..