Odd Molly och Amici plokk

Innehåller annonslänkar

Godmorgon söndag!

Här har jag tassat upp i morgonrocken och tänt granen och stjärnorna, kokat mig en kopp kaffe och tittar på Nyhetsmorgon och njuter av ett tyst hus innan alla vaknar.

Flera nya restauranger som öppnat i Örebro på sista tiden. Med Therese och Linda testade jag Amici Plokk som serverar precis vad det låter som – plock! Vi beställde in lite olika ostar, chark, skagentoast, padrones och musslor. Väldigt fin lokal och gott plock. (Generöst med ost!)

Silkig omlottkjol HÄR på kampanj (30 %) från Odd Molly. Gosig polo från H&M.

I dag ska här julpyntas mer! Stjärnor i alla fönster ska upp, julbelysning kring staketet ute, granen kläs och julporslinet ska fram! Kanske hinner hälften iallafall 🙂 Måste till Ikea också, får väl se om jag får med mig familjen.. Förstår inte hur man inte kan älska att strosa på Ikea? 🙂

Ha en fin start på dagen!

KRAM

 1. Var kommer din fina, långa gråa kofta ifrån?
  Kram

  1. Den är (flera år gammal) från Marlene Birger. Kram

 2. Elin skriver:

  Yeay!!! Julpepp på detta inlägg! Jag har ledig dag imorgon och ska börja storstäda rum för rum och sätta upp pynt. Blir mycket roligare att städa när man vet att man får avsluta med att pulpynta rummet 🙌🏻 Igår bakades det lussekatter och vi drack första glöggen. 🥰🎅🏼 Det ska börjas i tid jag håller med! 😉

 3. Helena skriver:

  Ja, det är tur att man är olika! Här kläs julgranen dagen innan julafton. Jag tror att mannen skulle få krupp om jag föreslog att vi skulle ta in en nu (vi har dessutom riktig gran så det skulle vara en omöjlighet). Nä, julstöket får vänta ett bra tag till.

 4. Mamma M skriver:

  Oj så tidigt du börjar med pynt. Jag är lite principfast där o väntar lite till.
  Lyckades lura med mig familjen till Ikea igår. Mycket fint där 😊👌

 5. Anne-Li skriver:

  Jag tror jag smäller av😉🤪. Här sparas glögg och saffransfika till 1: advent! Men så äter jag inte semlor förrän tidigast en vecka innan fettisdagen… Gissa om jag lider i väntan på! 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..