ANNONS

Odd Molly och Amici plokk

/

Innehåller annonslänkar

Godmorgon söndag!

Här har jag tassat upp i morgonrocken och tänt granen och stjärnorna, kokat mig en kopp kaffe och tittar på Nyhetsmorgon och njuter av ett tyst hus innan alla vaknar.

Flera nya restauranger som öppnat i Örebro på sista tiden. Med Therese och Linda testade jag Amici Plokk som serverar precis vad det låter som – plock! Vi beställde in lite olika ostar, chark, skagentoast, padrones och musslor. Väldigt fin lokal och gott plock. (Generöst med ost!)

Silkig omlottkjol HÄR på kampanj (30 %) från Odd Molly. Gosig polo från H&M.

I dag ska här julpyntas mer! Stjärnor i alla fönster ska upp, julbelysning kring staketet ute, granen kläs och julporslinet ska fram! Kanske hinner hälften iallafall 🙂 Måste till Ikea också, får väl se om jag får med mig familjen.. Förstår inte hur man inte kan älska att strosa på Ikea? 🙂

Ha en fin start på dagen!

KRAM

14
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00