ANNONS

Mörkare än mörkast

/

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Vaknar fortfarande tidigt efter min tidsomställning. Rätt skönt. Hinner träffa Micke innan han åker till jobbet vid 6 och hinner jobba någon timme eller två innan barnen ska upp och iväg.

De senaste dagarna känns det inte som det blivit ljust alls? Hoho dagsljus anyone? Gillar ljuskällorna som börjar komma upp på stan här i Örebro dock. Allt ljus är välkommet.

(Min jacka HÄR och Olivias HÄR)

I helgen var vi och såg Robin Hood the musical med pappa. Hade egentligen köpt biljetterna åt honom och mamma med barnen men mamma var tyvärr sjuk. Båda barnen tyckte den var jättebra! Så det är ett mysigt julklappstips om ni vill ge bort en upplevelse.

Nu ska jag strax gå upp och väcka barnen. Ösregn ute så jag får nog köra dem till skolan (sänder en varm tanke till Micke som cyklar 🙈). När jag var liten cyklade jag i alla väder och kors och tvärs över hela stan brukar jag mässa. Men sen slutar det ändå med att jag kör dem 😳. Spenderade ett par timmar på skolan igår morse för att leta efter borttappade saker. Hittade åtminstone en jacka.. Åkte sedan hem och beställde ytterkläder i knalliga färger, 99 % av allt på skolan var ju svart – förstår att det inte är lätt att hålla reda på sitt alla gånger. Men förra veckan försvann både en ny mössa, nya vantar och en ny jacka (!). Den sista och mössan upphittad nu och vantarna på avbetalning av veckopengen (är det för hårt? Jag vet inte? Men S är så slarvig med sina saker och slänger ifrån sig dem var som helst och sen försvinner hälften så nu får han spara ihop till nya och kanske lära sig hålla reda på dem bättre? )

Ha det bäst så hörs vi sen!

KRAM

11
102

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00