Jultröja

Innehåller annonslänk

Img 6594.jpg

Hej hej

Hoppas ni vaknat på strålande torsdagshumör! Här är det förkylt men glatt ändå 🙂 Tänkte jag skulle visa en söt juloutfit inför alla juligheter för jag ser att ni är många som söker på jultröja här inne och de gamla kan ju vara svårt att få tag i. Jag älskar jultröjor, brukar alltid ha jultröja eller annat juligt på mig på julbord och julfester. Gillar inte så värst de där tjocka stickade varianterna för man blir ju så varm på julfest av allt folk och glögg och mat hehe. Så här kommer en i skön bomull! Finns i flera färger på 30 % rabatt HÄR. Jag har den i blått, kanske syns dåligt? Omöjligt att fota i detta ljus, det blir ju aldrig dagsljus känns det som. Men den är iallafall mörkblå med rosépaljettjulkulor och blå sammetsband.

Img 6531.jpg
Img 6616.jpg

Och till den har jag något ännu mer omöjligt att fota just nu, ett par svarta byxor! Men jag ville ändå tipsa om dem för de är såååå sköna och fina!! I skönt material, med stretch som håller formen utan att sitta åt, fickor fram, inte för höga och inte för låga och inte så långa ben med sprund och dessutom billiga. De får 10 poäng av mig och finns HÄR om ni vill se bättre bilder. Och just nu får ni dessutom 25 % rabatt som ni aktiverar HÄR.

Img 6606.jpg

(Köpte ett så sött mjukis-set till Olivia också som jag tänkte tipsa om men det tog hon på sig och pep till skolan med i dag. Ska se om jag hinner lägga till en bild på henne senare men det var DETTA set och det var såå fint i verkligheten. Julklappstips! 25 % rabatt gäller på detta också nu).

KRAM

 1. Vilken färg är det på Olivias mysdress? Tänkte köpa en till min dotter, men kan inte bestämma mig för grå eller rosa. Vore kul att se en bild!

 2. Saga skriver:

  Ånej, alla storlekar förutom xs är ju slut😟
  Får trösta mig med jul-onesien med huva och pompoms jag hittade igår, hihi.

 3. Vilken snygg tröja! Den var lagom julig. Du var supersnygg i den.
  Vilken storlek har du? Small?

 4. Therese skriver:

  Vilken storlek har du på byxorna? Står på hemsidan att modellen som är 176 cm har 36 och jag hittar ingen mindre storlek. De borde bli för långa på korta mig 🙂

  1. Jag har 36 och de är inte långa alls på mig som är 165, snarare lite korta (vilket jag gillar) 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..