ANNONS

Lilla Ego och Hotel Bentleys

/

Innehåller annonslänk

IMG_2821

Hej hej

Checkade ut och letade nytt hotell i city, och snubblade över Best western Hotel Bentleys så där bokade vi in oss. Från utsidan var det bara en port som vilken annan lägenhet som helst men sen fanns där inne en urcharmig liten innergård med glastak som kändes som utomhus fast det var inomhus där lobby/incheck/frukost etc var. Små men charmiga rum till bra pris! Rekommenderas varmt och bättre läge för en shoppinghelg kan man ju knappt få?? HÄR hittar ni dem. Litet och mysigt.

IMG_2702
IMG_2704
IMG_2710
IMG_2711
IMG_2712
IMG_2714
IMG_2724
IMG_2746
IMG_2760

Middag hade vi lyckats boka på Lilla Ego! Har ni varit där? Sååå himla gott. Coolt och modernt och avskalat och bara heeeelt fantastisk mat! Måste besökas!

IMG_2774
IMG_2777
IMG_2780
IMG_2790
IMG_2792
IMG_2798
IMG_2802
IMG_2808

Snyggt och gott. Och såna där lite roliga konstiga kombinationer, som den ena desserten som var nån blandning utav lager av vaniljkräm och getostmousse? Och tallrikarna – nostalgi! Ser ni de stora bruna? Den servisen är jag uppvuxen med hemma hos mamma och pappa 🙂 Fantastisk middag från start till slut.

IMG_2810

Efter det gick vi vidare till Erlands för en nattfösare efter tips. Och vilket mysigt ställe! Ska jag beställa en drink ute så ska det vara en riktigt bra och god sådan (kostar ju rätt mycket). På många ställen blir man besviken tycker jag och säkrast är en GT eller Apperol men på riktigt bra drinkställen så är drinkarna värda att testa. Som här! Både miljön och drinkarna var super.

IMG_2811

Fler bra ställen med goda drinkar är tex Hillenberg och Nosh and chow. Har ni fler tips kanske? Behöver inte vara i Stockholm. I Örebro hittar ni grymma drinkar hos Chillango i Saluhallen.

IMG_2728
IMG_2736
IMG_2737

Älskade Stockholm. Hade gärna åkt upp för lite julmys nån helg men det hinns helt enkelt inte med i år. Däremot ska jag upp till Mall of Scandinavia i morgon med ”Ullareds-gänget” (Vi har lagt ner Ullared och åker till MOS numera istället en gång om året) för lite julshopping, middag och bio.

Mysigt! Men verkar omöjligt att hitta en bra restaurang där inne. Har ni några tips så är de varmt välkomna 🙂

KRAM

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00