Tjejtripp till MOS

Hotelltips i samarbete med Quality hotel Friends

Hej hej

Sitter bland påsar och grannfruar i bilen påväg hem mot Örebro igen efter ett mysigt dygn på MOS och Quality hotel friends där vi bodde över. Krypavstånd till shoppingen, så smidigt 🙂 Klar med julklapparna för i år är jag nog också! (Köper bara till barnen och julklappslotterier)

En riktig heldag på köpcentrumet (som visst numera heter Westfield?!), vi varvade butiker med mat och dryck. Lunch-tapas på Caliente (som var otippad gott! Tips mini-burgaren var grym! Potatas bravas och den baconlindade getosten också)

Galet varmt inne i köpcentrumet så det blev många vätskepauser. Var konstant törstig! 

Efter shopping (på min lista stod ett par julklappar, kuddfodral och champagneglas) hade vi bokat bio i VIP-salong med bubbel och popcorn. Såg julfilmen Last Christmas. Jag äääälskar ju julfilmer (och allt med jul) så jag tyckte den var jättemysig även om den var lite småfånig först kanske, men absolut sevärd.

Middag åt vi på Klang efter era tips, tack! Lottie och jag åt ceasarsallad och den var jättegod! De andra var inte lika nöjda med sina tacos och servicen hade kanske lite mer att önska (hade gärna beställt en efterrätt tex) men det var helt ok.

Sen landade vi i hotellbaren en stund innan läggdags och drack varsin drink, riktigt grym GT!! Och snygga drinkar tillagade med omsorg, tummen upp för det.

Uppe i tid och åt frukost. Sover inte gärna bort dagarna. Vuxenpoäng va? Vaknade innan väckarklockan och hann t.o.m bli hungrig lagom tills vi åt frukost.

Och nu rullar vi alltså hemåt och är snart hemma. Julpynt står på min agenda för dagen! Snart klar 🙂

KRAM

 1. Ullis skriver:

  Själv älskar jag att sova. Är ju såå skönt. Så jag förstår verkligen inte det där med att ”sova bort dagen”. Den blir ju så mycket roligare när man är utvilad.

  1. Självklart ska man vara utvilad men det är jag ju oftast eftersom jag vaknar av mig själv 🙂 Blir bara seg och konstig av att sova för mycket och de få gånger jag sover fram till lunch får jag nästan ångest att halva dagen gått. Men det är ju såklart olika! (Och förr älskade jag att sova till eftermiddagen typ 😂 Tror det är en åldersgrej, iallafall för mig.) kram!

 2. Erika B skriver:

  Var kommer din kofta ifrån? Jättefin på dig!

  1. Tack, från by Marlene Birger. Kram

 3. Mysigt med tjejhelg! Älskar allt med julen. Kunde inte hålla mig längre så stjärnor och ljusslingor åkte upp igår. Inhandlat massor med julblommor! Älskar amaryllis, har tre men ska nog köpa några till 😊!

 4. Mamma M skriver:

  Såg Last Christmas förra veckan…den var inte riktigt som jag förväntat mig. Men kan inte riktigt bestämma om jag tyckte den var bra eller inte.

  Vilken härlig tjejhelg ni haft.

 5. Camilla skriver:

  Mysigt med tjejhelg.. kör det inlägg på dina outfits =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..