ANNONS

Tjejtripp till MOS

/

Hotelltips i samarbete med Quality hotel Friends

Hej hej

Sitter bland påsar och grannfruar i bilen påväg hem mot Örebro igen efter ett mysigt dygn på MOS och Quality hotel friends där vi bodde över. Krypavstånd till shoppingen, så smidigt 🙂 Klar med julklapparna för i år är jag nog också! (Köper bara till barnen och julklappslotterier)

En riktig heldag på köpcentrumet (som visst numera heter Westfield?!), vi varvade butiker med mat och dryck. Lunch-tapas på Caliente (som var otippad gott! Tips mini-burgaren var grym! Potatas bravas och den baconlindade getosten också)

Galet varmt inne i köpcentrumet så det blev många vätskepauser. Var konstant törstig! 

Efter shopping (på min lista stod ett par julklappar, kuddfodral och champagneglas) hade vi bokat bio i VIP-salong med bubbel och popcorn. Såg julfilmen Last Christmas. Jag äääälskar ju julfilmer (och allt med jul) så jag tyckte den var jättemysig även om den var lite småfånig först kanske, men absolut sevärd.

Middag åt vi på Klang efter era tips, tack! Lottie och jag åt ceasarsallad och den var jättegod! De andra var inte lika nöjda med sina tacos och servicen hade kanske lite mer att önska (hade gärna beställt en efterrätt tex) men det var helt ok.

Sen landade vi i hotellbaren en stund innan läggdags och drack varsin drink, riktigt grym GT!! Och snygga drinkar tillagade med omsorg, tummen upp för det.

Uppe i tid och åt frukost. Sover inte gärna bort dagarna. Vuxenpoäng va? Vaknade innan väckarklockan och hann t.o.m bli hungrig lagom tills vi åt frukost.

Och nu rullar vi alltså hemåt och är snart hemma. Julpynt står på min agenda för dagen! Snart klar 🙂

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00