BLACK WEEK hos Davida Cashmere

I samarbete med Davida

Hej hej

Här har vi varit och firat min mamma som fyller år i dag och blev bjudna på smörgåstårta (bästa jag veeet!). Bailey var nyklippt dagen till ära men det syns ju knappt på den lilla rufsiga gosebollen 🙂

Min dagens var denna ursnygga lösa polo i mörkt gröngrått (med skinnbyxor till) som nu finns på kampanj hos Davida HÄR. Tjusig men varm samtidigt. Älskar cashmereplagg som ni säkert vet vid det här laget.

En liten ren i bakgrunden 🙂

Hemma igen och tänker fortsätta med Inlåst-maraton på Netflix med lite glögg iförd mjukisset – också i cashmere – såfort barnen kommit i säng.

Svårt att fota i detta evighetsmörker som november bjuder på men ni hittar fler bilder på hemsidan om ni vill se bättre, byxorna HÄR och tröjan med lite puffärm HÄR, så himla söt modell. Det mjuuukaste mysigaste man kan ha på sig. Kommer bo i detta i vinter. (Även skönt lite kyliga sommarkvällar, cashmere funkar ju året om som ni säkert vet)

Just nu får ni 25 % rabatt HÄR med koden BW25

KRAM

 1. Lind skriver:

  Vad har du får hårsnodd? 🤔

  1. Sån vanlig spiralsnodd i plast 🙂 kram

 2. Anna skriver:

  Äntligen rea på Davida!!!!Har redan spanat in puffärmströjan men osäker på storlek, vilken storlek har du?

  1. Vad kul! 🙂 Jag har S på min, den är ganska rymlig i storlek. (Har m på byxorna, gillar lite baggy/loose på mjukisbyxor men kunde nog haft s också) kram!

 3. Carro skriver:

  Kan inte du tipsa om juliga plock-recept som passar till 1:advent 😍 Jag och syrran ska göra massa gottigt men det står helt still förutom pepparkakor med ädelost 😅 Kram 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..