Julbord och flytande spanska

Hej hej

Var på julbord i går ja! Glad som en speleman. Vi bokade tidig sittning, gillar att komma tidigt på bufféer innan det blir hela havet stormar 🙂

Såg ut som jag hade en blåtira?? Tjusigt.

Var på Gamla Örebro i Vadköping. En miljö gjord som för julbord ju. Om helgerna är här julmarknad nu, ska gå så fort det inte regnar 😉

Började med lite glögg och pepparkaka på nedervåningen och sen flyttade vi upp för middagen. Mysigt med gammaldags!

Janssonen fick tyvärr inget högt betyg av nån av oss (mitt bästa på julbordet annars, krämig gräddig gojsig med mycket smak av ansjovis föredrar jag), men de kallrökta laxrullarna med pepparotsfärskost ska jag sno rakt av till julafton och omeletten var jättegod. Pluspoäng för mjukglass på dessertbordet och en grymt god fudge med flingsalt.

På söndag är det dags för nästa julbord, can’t wait! Och nästa vecka har jag faktiskt 3 st inbokade. Japp, galen i julbord. Inte så mkt för maten egentligen (eller joo men gillar mest det varma) men hela grejen med julpynt, jultröjor, d o f t e r n a, stämningen, musiken, sällskapet. Blir genuint lycklig av julbord!

I kväll är det dags för terminens sista lektion i spanska. Ska ge mig tusan på att plugga under jullovet, jag SKA lära mig spanska flytande innan jag fyller 45, är det ett rimligt mål? (Fyller 43 i januari)

KRAM

 1. Anna skriver:

  Var kommer den tröjan ifrån??

 2. Klart du kommer klara prata flytande Spanska,bara kämpa på. Vi ska på Dömle herrgård om 2 veckor på julbord-förväntningarna är höga. Mysfaktorn kommer nog få 10/10 gissar jag på.

 3. Carin skriver:

  Kan du inte köra EFIT snart? Det är så mysigt:)

 4. Sophia skriver:

  Åh, vill också gärna veta vart din jultröja kommer ifrån? Jättefin🎄Tack för en superbra blogg! Kramar💕

 5. malin skriver:

  Hej Victoria!

  Om du får eller har fått några bra tips på julfilmer eller serier så kan du väl lägga upp en lista på dem här. Jag vill också gärna se en massa mysiga filmer! 😁🙏🤩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..