ANNONS

BLACK friday och WHITE friday

/

Innehåller annonslänkar

Img 7166.jpg

Hej hej fina ni!

Nu har jag vaknat till. Och det rejält för här vaknade vi till SNÖ i dag, och ganska mycket också! Jublande barn och happy mom. (Inte så happy dad som vurpade på cykeln till jobbet och haltar..) Låg vaken halva natten och hostade som besatt. Sån där rethosta ni vet så man ligger och försöker hålla andan och hoppas att man somnar innan man måste andas för det kittlar varje gång så man börjar hosta, så höll jag på i timmar. Zzzz. Men det ljusa ljuset ute piggar upp nu!

Img 7167.jpg

Har ni hunnit fynda något redan under black-week? Dagen D är ju här nu och inkorgen svämmar över. Jag har några saker på min lista jag ska kika om jag kan hitta billigare i dag. På min lista står DENNA (minst 20 % på hela sortimentet nu så den ska jag köpa, till vårt svarta kök i Spanien där apelsinerna smakar som en dröm <3)

Jag har ett par stövlar i inköpskorgen (DESSA, men hittar ingen rabatt på dem, nån annan som vet nån?) och världens bästa torrschampo som kostar en slant men är oooutstanding bäst, blir inget svinto utan känns bara rent och torrt och håller sig en vecka utan problem!

Nya vantar till barnen, Sebbe har lyckats tappa bort par nr 2 lagom till han hade betalat av de första (suck) och nu har även Olivia slarvat bort sina. De borde få köpa dem själva, morr. Men likabra att köpa ett lager om jag hittar billiga nu när vi har snö.. (DESSA är ju prisvärda och bra och lyser, 25 % på hela sortimentet nu)

Det var nog min lista det 🙂 Och jo en svart av den på bilden längst ner..

Jag sammanställer lite bra reor under helgen som kan vara av intresse. Är de inte det så får ni scrolla förbi.

Ellos kan man ju hitta ALLT i princip och där får man nu 25 % rabatt på ord priser (även märken och möbler, vissa undantag), det är även upp till 50 % på tusentals produkter OCH ni får ytterligare 5 % rabatt med koden 405451 HÄR.

Img 7128.jpg

Jultröjor finns det ju så mkt fina nu, tex HÄR och HÄR. Fler som gillar? Ett måste i juletider för mig 🙂 Hur söt är inte den vita?? (199 kr HÄR) Och den med julkulorna HÄR.

Img 7081.jpg

Men om jag bara skulle tipsa om EN sak som är mitt bästa tips så är det en bra underklänning! Det har jag JÄMT på mig. Klänningarna faller fint, inget fastnar på rumpan eller här och där, slickar sig inte kring kroppen så där elektriskt, det blir inte genomskinligt och det slätar ut lite. Gillar inte såna som sitter åt hårt utan de ska sitta lite löst men ändå med figur, jag har jättemånga (har det verkligen under ALLA klänningar) och DETTA är en av favoriterna med så fin spets upptill som kan sticka fram i urringningen, perfekt längd, lagom åtsittande och skön på och bara en riktig 10-poängare och nu dessutom med 30 % rabatt HÄR. Bästa julklappen till er själva, lovar ni kommer inte ångra er!

Img 7072.jpg
Img 7057.jpg

Lovat att skjutsa ut barnen till Marieberg en sväng i eftermiddag, giv mig styrka. Lär vara kö ända in till stan men vad gör man inte.. Tydligen det absolut roligaste nu, Olivia ska gå med kompisarna och Sebbe får dras med mig. I kväll är vi bortbjudna på middag, det ser jag betydligt mer fram emot.

HAPPY FRIDAY på er!

KRAM

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00