Fredagen..

Hej hej

Hur har ni det denna härliga fredag? Här har det gått i e t t och det kanske inte blev den härligaste av fredagar egentligen, mkt som tär en del just nu men man kan ju välja sinnesstämning till viss del och nu väljer jag en fin kväll!

Hade grannar över på lite brie (bild ovan) och en Don saffron. Den absolut godaste vinterdrinken jag vet!

Sen pälsade vi på oss alla vinterkläder vi hittade och tog en promenad bort till Almby dit vi var bjudna hem på middag hos Sebbes klasskompis och här sitter jag nu med en GT i handen och har det bra, pratar Torrevieja minnen (värdparet brukar också vara där) och äter chilicheese.

I morgon har vi en grym lördag framför oss (särskilt om ni frågar Micke), det är öl – & whisky mässan i Örebro och jag och Micke har dejtnight där. Eller date-day kanske snarare för vi ska äta lunch vid chefs table med passande öl (bokas HÄR kolla menyn, wow känner jag!!) det ska bli riktigt kul! Ses vi där kanske? (Ni hittar mer info HÄR om ni är nyfikna)

Nu vankas det snart mat här, minst lika spännande!

Önskar er en fin kväll!

Kram

  1. Barbro skriver:

    Åh vad synd att man inte är närmare Örebro för det hade varit roligt fått överraska min sambo med detta och fått träffa dej o Micke.
    Kram o ha en bra lördag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..