ANNONS

Pepparkaks-sandwich

/

DSC_1180

Hej hej

Här kommer ett superduperenkelt och snabbt desserttips till glöggmyset – små pepparkakssandwichar! Lagom stora munsbitar av len vaniljglass och peppriga pepparkakor. Bästa kombon! (Älskar den färdiga varianten av Sandwich man kan köpa så här års i butikerna!)

DSC_1181

Hur man gör? Man tar helt enkelt färdiga pepparkakor, gärna hjärtan för de är lätta att jämna till fint, och vaniljglass som man låter stå framme en liten stund tills den mjuknar något. Bred sedan rejält med glass på ena pepparkakan och tryck dit en till på andra sidan.  Jämna till kanterna och frys in glasskakorna.

DSC_1183

Lägg upp på ett fat och servera dem till kaffet eller glöggen. Tadaaa. (Godast lite halvtinade tycker jag).

KRAM

0
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00