Favoriter i badrumsskåpet

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej

Här blev det lång sovmorgon, sover som en stock med öronproppar. Hör varken nån som snarkar eller springer omkring. Skulle gå upp och väcka Sebbe men han låg redan färdigklädd med jultröja i sängen, vi är pepp på julbord i dag! Mammas kille 😉

Fina erbjudanden även i dag, hos Nordicfeel är det upp till 70 % (!!) rabatt.

Tex 30 % på Clarins, och denna omtalade ”askungekräm” är en favorit även hos mig. Ett lager med den innan sminket och det slätar ut och ger en fin yta, den är liksom wow!

Älskar allt från Peter Thomas Roth, bra rabatter HÄR. Pumpkinmasken är min all time favvo! Denna kräm med g u l d ger fantastisk lyster.

30 % på de populära serumen för fransar och bryn mm HÄR.

Det finns allt och lite till och som sagt grymma rabatter just nu!

KRAM

 1. Petra skriver:

  Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

 2. Viola skriver:

  Öronproppar, bästa grejen! Måste tipsa om de jag har (och kanske du också, ursäkta om jag missat?) Jo, jag är lättväckt som få och har hittat ”the one” när det kommer till öronproppar ”Happy Ears” finns i S, M och L. De är grymma, hittade dom på Kronans Apotek!

  1. Nej de har jag inte testat! Är de mjuka och sköna att sova med? Kram

   1. Viola skriver:

    Så mjuka, märker dom knappt – lite trix i början innan man hittar rätt storlek och rätt läge i örat. Men ack så värt det!

 3. Helena skriver:

  Hej! En liten fråga, som inte har med inlägget att göra: vilken sorts kaffe dricker du? Jag har för mig att du mest dricker koffeinfritt och jag försöker också göra det. Just nu kör jag med frystorkat och det funkar bra tycker jag (dricker inte varje dag). Tar gärna emot tips! Tack på förhand!

  1. Jag dricker bara koffeinfritt! Kör på ICAs eller lövbergs snabbkaffe eller Nespressokapslar (som har massa sorter) när jag gör cappuccino etc. Kram

   1. Helena skriver:

    Tack, då vet jag vad jag kan testa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..